Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamı antrenmanda kovan Aysal.
Bok varmış gibi yönetimi değiştiren Aysal. Ki sorun burda başladı. Terim e yakın olan isimleri uzaklaştırdı yönetimden florya yi rahatsız edecek tipleri getirdi yönetimine.
EGO savaşını o an için kazandı ama kaybeden galatasaray oldu.

Bunlari hesap edemeyecek kadar egosu yüksek bir herifti.

GSCimbom Mobile App
Aysal sütten çıkmış ak kaşık değil evet.
Ama Galatasaray'ın düştüğü durumu hatırlıyorum ve üzülüyorum
Aysal kadar terimde suçludur
YD'nin yanında durmayı Galatasarayla ta**k geçmeyi seçti
Her ne olursa olsun

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ya yapma yener. sanki boyle kontratlara veya kurallara uyuluyor bu ulkede.

avrupa veya amerika olsa bu argumani yaparsin ama burasi turkiye.

burada 24 saatte neler degisiyor yabanci kurali mi degismeyecek.

Doğru söylüyorsun burasi türkiye herşey olur da benim demek istediğim bir yıl içinde 14 yabancıdan 5'e düşmez bir yıl .Ama kademeli olarak 4 yilda dusururler.

yaw sayın adminim Normal ayırmadılar falan diyorsun, kafasına silah mı dayadılar hocanın. tamam siyasetin bir isteği oldu, pekala reddedebilirdi. Bugün şenol güneşe teklif gitse reddetseler ne olacak? iktidar Şenol veya fikoyu mu bitirecek, ya da beşiktaşı mı bitirecek.

Burada oynanan oyunu hepimiz gördük de, bir hoca mı görmedi yani.
Yaw ülkenin durumunu bilmiyor gibi konuşma. Hero tshirtu giyen sevgililerin gözaltına alındığı bi yerde yaşıyoruz. Sen zannetmiyor musun terim in, güneş in hiç malum şahısla fotolarının olmadığını?
Bak 1 delile bakar bu işler. 20 sene el üstünde tutarlar 1 günde silerler.
Çankaya belediyesi terim parkın adını değiştirdi daha ilk günden.

Onu geçtim kulübe maliyeyi yolladılar mi açık çıkmaması imkansız.
Bizim için konuşmak gerekirse vergi borçları önümüze koyulabilir mesela.
Bunlar hep arayı iyi tuttuğumuz için gecistirilen şeyler ters gittiğimiz an da karşımıza çıkacak gerçekler.

Şenol u arasın bakalım Cb bak nası koşa koşa gidiyor milli takima.
Fiko 1 dk da 45 kere sayın Cb im diyen adam.

Malesef bu işler böyle yürüyor. Acı ama gerçek.

GSCimbom Mobile App

Ndiaye 8 olarak Norvec´de oynuyordu. Oynadigi pozisyonda ne tam olarak 10, ne 8 osmanlida... Ndiaye yi bende cok istiyorum, ama Fellaini´ye tercih etmem. Ndiaye´nin net iyi oynayacagi yerde zaten Belhanda var. Dier pozisyonda ne verir, biraz belirsiz. Fernando´nun ofansif yönlerini görenler, burada ciddi derecede sasiracaklar.

Zaten bir kac kere dedim. Fernando bu sezonun must have oyuncusu. Alirsak Melo kalitesinde bir adam almis oluruz. Yanina ise Ndiaye gibi her yerde olan hizli teknigi güclü bir oyuncu istiyorum . Bridge olacak oyuncu icin ideal

Tüm tv yorumcuları ağız birliği etmiş gibi yabancı sınırlamasını savunuyor. Hatta güya Galatasaraylı olanlar bile. Alayı salak bunların ya. Selçuk, Bilal falan müstehak bunlara. Dünyadan haberleri yok.

Tudor'dan ümidim var azda olsa, kendisi pragmatik bi adam istedigi takimi kurarsa basarili olabilir sonuçta Süper Lig için kadro kuruluyor.

Ama çok acemi be rezil etti kendini su malum basin toplantisinda

Zaten bir kac kere dedim. Fernando bu sezonun must have oyuncusu. Alirsak Melo kalitesinde bir adam almis oluruz. Yanina ise Ndiaye gibi her yerde olan hizli teknigi güclü bir oyuncu istiyorum . Bridge olacak oyuncu icin ideal

Ndiaye gelirse 7 Milyon civari olur, benim acimdan ok. Ancak müthis oynamasi gerekiyor ki, taraftar parcalamasin. Bizde osmanli kadar acik alan bulamayacak. Ben Fellaini varken o riske girmem.

YouTube

Fellaini defansif oyuncu, ama özellik ile kapali takimlari ezecek cinsten bir adam. türkiye ligi icin optimal.

Ndiaye gelirse 7 Milyon civari olur, benim acimdan ok. Ancak müthis oynamasi gerekiyor ki, taraftar parcalamasin. Bizde osmanli kadar acik alan bulamayacak. Ben Fellaini varken o riske girmem.

YouTube

Fellaini defansif oyuncu, ama özellik ile kapali takimlari ezecek cinsten bir adam. türkiye ligi icin optimal.

bu herif komple futbolcu stoperde oynar koy forvete forvette oynar ama asıl mevkisi ortasahanın ortası. evırtın da bjk deki talisca gibi oynuyordu, golcü 10 numara.

Tüm tv yorumcuları ağız birliği etmiş gibi yabancı sınırlamasını savunuyor. Hatta güya Galatasaraylı olanlar bile. Alayı salak bunların ya. Selçuk, Bilal falan müstehak bunlara. Dünyadan haberleri yok.

yabancı sınırından şikayet eden ertuğrul sağlam bu yıl 10 tane falan yabancı oyuncu aldı ?????? Bunlar ikiyüzlü renktaş hocasından yorumcusuna hepsi

bein ciguli yarin geliyo haberi girmemis
yarinda gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt