Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VTk-rQJ2

Fellaini net bir şekilde ihtiyacımız olan oyuncu profili değil. Oraya daha ofans gücü yüksek birisi gerekiyor. Ne kadar kaliteli olursa olsun. Fellaini'nin yanına çok iyi bir 8 numara alırsan o zaman dehşet olur ama Fernando-Fellaini'nin orta sahada bizim ligimiz için fazla defansif olacağı da bir gerçek.

Ben ofans gücünün abarttıkları kadar kötü olmadığını düşünüyorum kesinlikle. Everton'da 10 numara oynamıştı diye biliyorum. Sonra zamanla daha defansif bir oyuncu oldu. PL'den aldığın ofansı vasat olan adamlar bile bu ligde öttürme ihtimali yüksektir.
Bknz: Atiba gibi vasatın bile altında bir oyuncu bizim ligde neler yaptı.
Melo da bize gelmeden önce bu şekilde ofansı yüksek bir oyuncu değildi.

Ama konu bu değil. Buraya daha net bir oyuncuya ihtiyacımız var ofans yönünden.

Badou yerine Fellaini gelsin derim. Ama bu ihtiyacımız olan oyuncu profili olduğu veya benim istediğim anlamına gelmesin. Zorunlu bi tercih yapıyorum.

Yönetim başarısına da katılmıyorum. Başarı dediğin şey parayı basıp almak değildir. Senin benim gibi sıradan taraftara da yetki verseler, bu paralara alırdık bu adamları. Ne talep ederseler ''olur paşam'' demek mi yönetim başarısı. Bonservis ödediğimiz Gomis'e imza parası verdik renktaş. Bu mu yönetim başarısı?

chelsea 2 önlibero ile ligi yıktı.

fellaini-fernando m.topal vari oyuncular degil. siz olaya topal-souza üzerinden bakıyorsunuz.

ne ise bize pl fazla, en ii si anadolu ya dönelim. bjk-fb-ts her sene içerde dışarda şamarlasın bizi.

Drmic maliyla yola cikilmaz.
Onu takan yok zaten. Raffael ve Stindl yeter siye düşünüyorlar ben ona kızıyorum. Raffael geçen sezon çok eksik kaldı sakatlıklar yüzünden ve tüm gol yükü Stindl'e bindi o da tam bi forvet değil zaten.

Aslen 10 numara 8 numara oynayan bir adam, Gladbacha geldiğinden beri second striker gibi oynamaya başladı son olarak da en ileri uçta.

Vallah geçen sezon Bundesliga da girdiği gol pozisyonlarından en az fayladanan takım Gladbachdı istatiksel olarak, çünkü adam akıllı golcü yok takımda ne Stindl ne de Raffael forvet değiller. Ortalama bi golcü olsa mesela ne bilim bizim Burak gibi, 20 gole rahat yaklaşırdı Gladbach da diye düşünüyorum. Gol kaçırma rekorları kırdı tüm takım geçen sezon. Ve hâlâ forvet almıyorlar.

Hazard Traore Herrmann falan çok az gol atan adamlar. Iturbe de daha çok kanat oyuncusu tipinde biri yine. Bakalım nolacak bu sezon.

sent via GSC

Fellaini hucumda badou dan daha iyi. Savunma desen özelikle hava toplarında ciddi etkili olacak isim.
Adam Everton da son sezonunda 11gol 6asist yapmış sadece 31 epl maçında.

Onu takan yok zaten. Raffael ve Stindl yeter siye düşünüyorlar ben ona kızıyorum. Raffael geçen sezon çok eksik kaldı sakatlıklar yüzünden ve tüm gol yükü Stindl'e bindi o da tam bi forvet değil zaten.

Aslen 10 numara 8 numara oynayan bir adam, Gladbacha geldiğinden beri second striker gibi oynamaya başladı son olarak da en ileri uçta.

Vallah geçen sezon Bundesliga da girdiği gol pozisyonlarından en az fayladanan takım Gladbachdı istatiksel olarak, çünkü adam akıllı golcü yok takımda ne Stindl ne de Raffael forvet değiller. Ortalama bi golcü olsa mesela ne bilim bizim Burak gibi, 20 gole rahat yaklaşırdı Gladbach da diye düşünüyorum. Gol kaçırma rekorları kırdı tüm takım geçen sezon. Ve hâlâ forvet almıyorlar.

Hazard Traore Herrmann falan çok az gol atan adamlar. Iturbe de daha çok kanat oyuncusu tipinde biri yine. Bakalım nolacak bu sezon.

sent via GSC

Kafamda canlandirdim da Bas dost veya mario gomez cuk oturur gibi duruyo :)

chelsea 2 önlibero ile ligi yıktı.

fellaini-fernando m.topal vari oyuncular degil. siz olaya topal-souza üzerinden bakıyorsunuz.

ne ise bize pl fazla, en ii si anadolu ya dönelim. bjk-fb-ts her sene içerde dışarda şamarlasın bizi.
2 ön libero dediğin adamın biri Matic, diğeri Kante. Bölgelerinde dünyanın en iyisi 2 isim. Üstelik Kante dalaksız adamın teki. Matic ise ayağı inanılmaz iyi biri. Talihsiz bir örnek olmuş. Öte yandan o adamların önünde Pedro - Hazard, 3-5-2 formasyonunda bek olarak ise Alonso - Azpilicueta oynuyor. Çok düz mantık, sığ bir yorum olmuş kb...

sende fellaini yi izlemedin. kagıt üzerinde dmc diyorsun. düzdür top süremez onu bunu edemez.

bende kagıt üzerinde chelsea örnegini verdim. mevki olarak hem kante hem matic dmc, izlediginde öyle gelmiyor ama.
Kardeş hala anlamıyorsunuz. Biz sistem takımı değiliz bizde oyuncular doğaçlama oynar, fellaini gelirse ne demek istediğimi anlarsınız. Fellaini verir alır bu kadar, ne adam geçeyim ne dikine gideyim bir derdi vardır. Takım oyunu kurar, fellaini bu oyuna sadece pas istasyonu olarak katkıda bulunur.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fellaini hucumda badou dan daha iyi. Savunma desen özelikle hava toplarında ciddi etkili olacak isim.
Adam Everton da son sezonunda 11gol 6asist yapmış sadece 31 epl maçında.
Savunma da çok işimize yarar. Melo tek başına neredeyse tüm hava toplarını alıyordu duran toplarda.

Bu adam da hem ofans da hem defans da duran toplardan bize avantaj sağlar.

Bana kalırsa Fellaini-Fernando çok iyi olur, ben Badou ya pek olumlu bakmıyorum maliyetinden dolayı. Ayrıca o Osmanlı denen ne idüğü belirsiz kulübe bu kadar para vermemizi de istemiyorum. Gitsinler başkasını kazıklasınlar, EPL den çok istiyorsa takımlar alsalardı şimdiye kadar o zaman.

sent via GSC

2 ön libero dediğin adamın biri Matic, diğeri Kante. Bölgelerinde dünyanın en iyisi 2 isim. Üstelik Kante dalaksız adamın teki. Matic ise ayağı inanılmaz iyi biri. Talihsiz bir örnek olmuş. Öte yandan o adamların önünde Pedro - Hazard, 3-5-2 formasyonunda bek olarak ise Alonso - Azpilicueta oynuyor. Çok düz mantık, sığ bir yorum olmuş kb...

fellaini-fernando süper ligde oynucak. süper ligin gördügü en ii önliberolar olurlar muhtemelen. olayı bu acıdan bakmak lazım.

admalara josef-m.topal ikilisi muamelesi yapılıyor resmen.

Savunma da çok işimize yarar. Melo tek başına neredeyse tüm hava toplarını alıyordu duran toplarda.

Bu adam da hem ofans da hem defans da duran toplardan bize avantaj sağlar.

Bana kalırsa Fellaini-Fernando çok iyi olur, ben Badou ya pek olumlu bakmıyorum maliyetinden dolayı. Ayrıca o Osmanlı denen ne idüğü belirsiz kulübe bu kadar para vermemizi de istemiyorum. Gitsinler başkasını kazıklasınlar, EPL den çok istiyorsa takımlar alsalardı şimdiye kadar o zaman.

sent via GSC
Kuyruklu yalan PL olayı. PL takımı için 10M paramı yahu. Crystal Palace bile 35M verip Benteke'yi aldı. :D

Kafamda canlandirdim da Bas dost veya mario gomez cuk oturur gibi duruyo :)
Dost'un hatta bir aralar ismi geçiyordu. Bir kaç sene önce Luuk de Jong alınmıştı, o herif tutunamadı maalesef. Keşke biraz daha olgunlaştıktan sonra gelseydi ilaç olurdu bence.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt