Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb, Ben Arfa'yı alabilir. Senad Ok, Abdullah Ercanlar hatta İbrahim Seten bu yönde twitler atıyor. Kjaer'i 13'e satınca maaş bütçeleri rahatlamış herhalde

o 13 milyon agır yalan.bonuslarla 10 anca ediyo.bi de kajere 3 milyon vercekmiş fener.maaşı sorun dedik kaç kere.onur tugrul daha dün zor dedi ben arfaya.bugün olumluya dönmüşler.rüzgar nerden eserse...fener önce forvet alır.

Son düzenleme:
Çok sıkılıyorum bari biraz cemaat toplamaca oyunu oynayayim

ecbfff4375348f0f0a6a0b751a2636b5.jpg

Bruma gibi bir yeteneği o paraya göndermek Galatasaray tarihinin unutulmaz mallıklarından biri oldu.

Şu çocuktan gelen paranın fazlasını abuk sabuk adamlara verdiler ya yazık günah.

Sol kanatta Bruma olsaydı süpriz bir oyuncu almaya da gerek kalmazdı.

mairano-feguli-belhanda hücumcu oyuncular birşey olmaz. sol bek sol koridorun sağlamlıgı icin şart, fellaini ile pek alaka kuramadım.

fellaini sanıldıgı gibi gömülü oynayan dmc degil, zaten 8 no gibi. m.topal-josef'le falan kıyaslanmaması lazım.
Fellaini takımı oynatan bir adam değil oynayan takımın içinde iş yapan bir adam. Onun için sol kanatta çalışmalı. Sola transfer gelmezse hücumlarımız geçen seneden kötü olur

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bizim durumumuz mercedes alıp ehliyetsiz bir adama araba vermek gibi şu kadroyu fathi hocaya ver 4 sene sözleşme yap 3 sene şampiyonuz

Fellaini takımı oynatan bir adam değil oynayan takımın içinde iş yapan bir adam. Onun için sol kanatta çalışmalı. Sola transfer gelmezse hücumlarımız geçen seneden kötü olur

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

everton da 12-13 sezonunda 10 no oynadı mesela, 12 gol 8 asist. sonraki sezon manu ya transfer oldu.

fellaini oyun görüsü, top kontrolü, tekniği ve üst düzey fiziği ile süper ligde her sekil fark yaratır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt