Emre Ceylan
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2013
- 3.549
- 1.349
- 1.143
Bruma bi yavaşlamış bir şey olmuş. İkinci yarıyı izledim sadece. Bizdeki ilk yılı gibi oynuyor. Vasatı geçemedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlıs formda yapıyor gomis, Omuz sakatlığı yasamasa bari
Herkesi sertleşmeye davet edecek bir takım kuruluyor diyebilir miyiz cund bey?takim baya sert olacak bence. biz de takimin sertligini gorup ayni olcude sert olacagiz
Bruma gibi calim atan topcu istiyorum :/
Büyük Başkan, çalsa çalsa en fazla Kalbimizi çalar <3Herkes kadro yapıyo
Dursun yine hayallerimizi çalıcak
Kızlar, (fbjk) sert erkeklerden hoşlanır.takim baya sert olacak bence. biz de takimin sertligini gorup ayni olcude sert olacagiz
Bu hafta dransferler gelmezse entresan küfürler görebiliriz forum'daBüyük Başkan, çalsa çalsa en fazla Kalbimizi çalar <3
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Mariano çok büyük katkı verecek.Ulen tam tokatlamalık beeeee <333![]()
Yönetim ikiye bölünmüş Fellaini ve Badou konusunda. Fellaini'yi isteyen kısım Bülent Tulun aracılığıyla bizim adımıza teklif yapmış sözleşmenin altında da kendisi için Başkan Danışmanı yazıyormuş falan ortalık karışık.
Bu hafta dransferler gelmezse entresan küfürler görebiliriz forum'da
Hemen eray introsu alalımGalatasaray, ikinci kaleci arayışlarına son verdi. Yedek kaleci olarak Eray İşçan kadroda tutulacak. (CNNTürk)
MantıklıGalatasaray, ikinci kaleci arayışlarına son verdi. Yedek kaleci olarak Eray İşçan kadroda tutulacak. (CNNTürk)