Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DGAXkhdWAAIBodu.jpg

Fellaini zaten imkansızdı da Ndiaye blöfü de patladı . O kazık her türlü girecek gibi hayırlısı ..

N'diaye kardeşimizle mutlu olacak üyeler de sevinebilir bu habere. Ama Amrabat'tan hallice performansı görüp de küfürler etmeyin sağda solda. Şimdideden uyarayım.

Badou olmazsa emre utkucan fransa liginden genc afrikali b2b bulsun, fransa yetenekli oyuncu kayniyo ama dogru oyunculari bulmak lazim

Çok erken sevindik fernando feghouli'den bile şüpheliyim
Hala inanmıyorum çünkü geliceklerine

İyi de bir Fellaini ile Ndiaye mi var.. Başka seçenekler ortaya çıkmalı, Badou'ya 4'ten fazlası verilmez kabul ediyorlarsa ok etmiyorlarsa hiç gerek yok çok daha iyisini bulabiliriz

badou gelmesin, 7+ milyon verecek bunlar

Bizim yönetim öyle böyle değil, ağır beceriksiz. Inanmıyorum, Kjaer kesin 6ya gidip adamlar 13 diye servis ediyorlardır hep olduğu gibi ama eğer 13 milyon gerçekse, adamlar 28 yaşında olan, hiç geçmişi olmayan bir stoperi 13 milyona satmış oluyorlar.

Biz 22 yaşında olan, Sporting gibi önemli alt yapısı bulunan kanat Brumayı 12.5 milyona sattık. Aynı takım Leipzig ingiltere 3. ligten kazma Burkeyi aldılar 15 milyona. Fena kazık yedik, iyide unutuldu.

Ndiaye gelirse Selçuk'u banko yazın 11e o adam 8 numara oynayamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt