Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fifa 2013'te gittiğim her takımda aldığım bi kaç futbolcu vardı.
Depay
Jese
Quintero
Felipe Anderson
Adryan Tavares

Bugün de Lazio'da Felipe Anderson'u izleme şansım oldu. Keşke bize gelse.

Sa beyler transfer listesini alayım iş bitirmeye gidiyorum

Bruma - Leipzig
Alex Telles - Porto
Emre Colak - Deportivo
Cenk Gonen - Malaga
Semih Kaya - Sparta Prag

Bakalim Sinan da gidecek mi

Fifa 2013'te gittiğim her takımda aldığım bi kaç futbolcu vardı.
Depay
Jese
Quintero
Felipe Anderson
Adryan Tavares

Bugün de Lazio'da Felipe Anderson'u izleme şansım oldu. Keşke bize gelse.

jese ve tavares hakan delikanlı abi ile bizim cok konustugumuz oyuncular idi:/ tavares coluk cocuga karıstıydı en son

Bek transferi sart olduğu gibi ortasaha şart oldugu gibi sol kanatta şart. Garry yasinle gitmez. Yetmezler. Kaldiramazlar

Bu limada iyice ortaya düştü
13be5483aa9550651141445b0826dc8a.jpg

Bu sürpiz muhabbeti nedir renktaşlar bir de Cenk Ergün ben arfayla ilgili yeni bi açıklamamı yaptı haftasonu takip edemedim de ortalık biraz karışık sanki bilgilendirecek var mıdır beni?

Fernando ve Feghouli isi de olmayacak, bakin görün. Capsiz beceriksiz herifler!

Iyi geceler.

Şutları kabiliyet meselesi ama adamın her hareketi pozitif hiç " ben kendimi kurtarayım da geri pas atayım" gibi bir hareketi yok risk alıyo oyunu açmaya çalışıyo, çabalıyo. Ve aslında yanında düzgün bir 8 numara olsa Tolga parlayacak yüzümüze bence ve onun oynadığı pozisyon öyle beyin gerektiren bir pozisyon değil aslında; hava topuna çık, alan kapla uzun koşularla, top kap ve topu oyunu kuracak oyunculara ver. ama topu verdiği adam tek topla geri verip topu, arkasına bakmadan ileri gidiyorsa o pozisyondaki oyuncu da saçmalıyor topla.

Bence Tolga iyi olacak..

Transfer işi o kadar kolay değil
Hele bu isimler
Ne var isimlerde? Takımlarında istenmeyen bizden başka ciddi taliplileri olmayan veya olsa dahi sadece lig farkından bizde kazanacaklarından yarısından bile azını kazanıp gidecekler daha vasat takımlara. Bu profildeki isimlere dahi eşek yükü ile para verip performans alabileceğin bir döneme yetiştiremiyorsan neresinde beceri var. Verdi bana yetki yıllık 4 milyon vererek dilenen dilenen son gün adamın başka çaresi kalmayınca ben de getiririm. Feghouili iyi hoş da başka alternatif mi yok bu kadar ele ayağa düşmenin lüzumu yok.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt