- 2 Temmuz 2011
- 137.938
- 58.816
- 5.488
daha önce burda da takılmıştı galiba,gereksiz biri.ciddiye alma o yüzden.Yok o benim paylaştığım kişi herkesten önce Bruno Martella ismini söyledi sonra beinde adı geçti
Güvenilir biri bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha önce burda da takılmıştı galiba,gereksiz biri.ciddiye alma o yüzden.Yok o benim paylaştığım kişi herkesten önce Bruno Martella ismini söyledi sonra beinde adı geçti
Güvenilir biri bence
AynenTolga için mi bu yorum?
Fifa 2013'te gittiğim her takımda aldığım bi kaç futbolcu vardı.
Depay
Jese
Quintero
Felipe Anderson
Adryan Tavares
Bugün de Lazio'da Felipe Anderson'u izleme şansım oldu. Keşke bize gelse.
Metin hara neredeBu limada iyice ortaya düştü![]()
Transfer işi o kadar kolay değilDursun Nisan ayında transfer çalışmalarına başladık, en kısa zamanda bitireceğiz dediğinden beri 3 ay geçti Ağustosa girdik. Şaka gibi vallahi. Eylül 1de yine transfer bekleriz
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne var isimlerde? Takımlarında istenmeyen bizden başka ciddi taliplileri olmayan veya olsa dahi sadece lig farkından bizde kazanacaklarından yarısından bile azını kazanıp gidecekler daha vasat takımlara. Bu profildeki isimlere dahi eşek yükü ile para verip performans alabileceğin bir döneme yetiştiremiyorsan neresinde beceri var. Verdi bana yetki yıllık 4 milyon vererek dilenen dilenen son gün adamın başka çaresi kalmayınca ben de getiririm. Feghouili iyi hoş da başka alternatif mi yok bu kadar ele ayağa düşmenin lüzumu yok.Transfer işi o kadar kolay değil
Hele bu isimler