Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sürpiz muhabbeti nedir renktaşlar bir de Cenk Ergün ben arfayla ilgili yeni bi açıklamamı yaptı haftasonu takip edemedim de ortalık biraz karışık sanki bilgilendirecek var mıdır beni?
Sn boz sn ergun mevki zikretmeden surpriz bir oyuncunun kadromuza katilabilecegini ifade ettiler. Onun disinda herhangi bir malumat bulunmamakta bu ademin kim olduguna dair beyanat verilmemektedir mektebi sultani camiasi tarafindan.bazi mecmualarda havadisler yer alsa da Ali naci makatindan sallamaktadir diye fikrî müstakim dusuncelerimiz bukunmaktadir

bu arada Cenk Ergün'e bariz operasyon var,adam Fellaini ile anlaştık,ayrılacak gibi açıklama yapmamış ki sadece radarımızda demiş....anlaştık haberlerini verenler patladı aslında..

Zergen Serenin dakka da bir 2 agustos diye sacmalamasindan ötürü agzina kürekle vurmak isteyen bir tek benmiyim?

Sn boz sn ergun mevki zikretmeden surpriz bir oyuncunun kadromuza katilabilecegini ifade ettiler. Onun disinda herhangi bir malumat bulunmamakta bu ademin kim olduguna dair beyanat verilmemektedir mektebi sultani camiasi tarafindan.bazi mecmualarda havadisler yer alsa da Ali naci makatindan sallamaktadir diye fikrî müstakim dusuncelerimiz bukunmaktadir

Teşekkürler Sayın Bulut :D

galatasarayli-taraftarlar-dursun-ozbek-e-patladi-bu-kulup-babanin-oteli-degil-1486239857.jpg

A.s

Yok malesef...

yarın fernando salı de feghouli gelir gibi zaten fernando dün için son gün demişti

Sol bek transferinden ses seda var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt