Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The apache big head Walking sexuality arda Turan

3e9ea7379d7cc2485ba01f3b0e7be4cc.jpg

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Iyi geceler renkdaşlar.

Az evvel uykudan uyandım.. çok güzel bir rüya görmüştüm... Fernando yola çıkmıştı :)

Son düzenleme:
Bu benim yorumumdur ama bazi adamlar vardir her halukarda alinir

mesela ibra , forvet sayin 4 de olsa alinir firsat varsa

ben arfa oyle belhandaya , hakim ziyech e benzemez

su an asiri overrated durumda , tr lere dusecek halde degil aslinda , asiri is yapar

belhandayi birak sneijder i filan dahi kesebilecek bir yetenek ben arfa , cok ilginc bir oyuncu hakikaten
@Ozan Puki

katılıyorum dediklerinize ama 30 yaşında artık ve geleceği ücret 4-5 milyondan az olmayacak sadece garanti alacağı bakımından ve son kontratını yapmak için geliyor. kafasını verip oynarsa gerçekten ligin kat be kat üstünde bir oyuncu ama ya tersi olursa, bu riski alıcak konumda değiliz bence.

ama fenere gitme durumu ciddiyse, alalım gerçekten. tekrar düşününce fenere kaptırıp 1 sene daha kaybetmek diğerine oranla daha yıkıcı olur.

Son düzenleme:
Ne var isimlerde? Takımlarında istenmeyen bizden başka ciddi taliplileri olmayan veya olsa dahi sadece lig farkından bizde kazanacaklarından yarısından bile azını kazanıp gidecekler daha vasat takımlara. Bu profildeki isimlere dahi eşek yükü ile para verip performans alabileceğin bir döneme yetiştiremiyorsan neresinde beceri var. Verdi bana yetki yıllık 4 milyon vererek dilenen dilenen son gün adamın başka çaresi kalmayınca ben de getiririm. Feghouili iyi hoş da başka alternatif mi yok bu kadar ele ayağa düşmenin lüzumu yok.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam

Son düzenleme:
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, yeni transferlerle birlikte ilk 11'de hiçbir yerli oyuncuya yer vermeyecek... Transferin tamamlanmasıyla Sarı-Kırmızılı takım baştan aşağıya yenilenecek.

Galatasaray, yeni transferlerle birlikte kadrosunu şekillendiriyor. Sportif Direktör Cenk Ergün önceki gün yaptığı açıklamada transferlerin devam edeceğini belirtmişti.

Buna göre Fernando ve Feghouli'nin gelişiyle birlikte sadece stoper, sol bek, orta saha ve sol açık mevkiinde açık gözüküyor.

3 OYUNCU SATMASI GEREKİYOR

G.Saray, bu bölgelere de transfer yapacak. İlk 11 yabancı futbolculardan oluşacak. Sarı-Kırmızılı takımın kadrosunda Fernando ve Feghouli'yi de dahil 13 yabancı bulunuyor. 4 yeni transfer için Cimbom'un 3 yabancıyı elden çıkarması bekleniyor. Tudor'un çılgın planı sosyal medyadaki G.Saray taraftarını da mest ediyor..

Galatasaray, nokta atışı transferlerle kadrosunu baştan aşağıya yeniliyor. Görünen o ki Sarı-Kırmızılı takımın ilk 11'in tamamı yabancı futbolculardan oluşacak.

Muslera

Maicon Serdar Tolga

Mariano Fernando N'Diaye Linnes

Feghouli Belhanda

Gomis

Dancing-Baby-GIF-Image-Download-7.gif
Tolga ?

Aslında oraya konacak adam melo.

Hem düzgün ayağı hem hava topu hakimiyeti hem de baskı kurduğumuzda 2 li stoper tandem olarak orta sahaya kadar çıkabilmesi özellikle iç sahada çok işimize yarardı. Tolga tam bir el bombası. Her sene 5 tane penaltı garanti

@Ozan Puki

katılıyorum dediklerinize ama 30 yaşında artık ve geleceği ücret 4-5 milyondan az olmayacak sadece garanti alacağı bakımından ve son kontratını yapmak için geliyor. kafasını verip oynarsa gerçekten ligin kat be kat üstünde bir oyuncu ama ya tersi olursa, bu riski alıcak konumda değiliz bence.

ama fenere gitme durumu ciddiyse, alalım gerçekten. tekrar düşününce fenere kaptırıp 1 sene daha kaybetmek diğerine oranla daha yıkıcı olur.

Benim en fazla sevmedigim adam tipi (rakibim alirsa)

neden ? Cunku takim cehresini bir anda degistirebilecek tipte adamlardan , bir de dikkatle forumlarini takip ediyorum , pek boyle yorumlar yapmam ama , adamlar buyuk ihtimalle ben arfayi alacaklar umurlarinda degil

ya ben ki oyle hava alani karsilamalarina bilmem ne komik bakarim , ben arfa nin gelme ihtimali bile uykusuz birakir , hani mevkisi bakimindan messi ronaldo demeyelim ama iyi performans verirse gidip 50-60 milyon euroya madridden modric i alip getirmek gibi bir sey

ben arfa basketboldaki danilo gallinaridir

oynar ve oynatir , yanindakiler oynamasa bile o tek basina da oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt