Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
------------Muslera-----------
Mariano--Maicon--Serdar--Costa
-------Fernando---Melo--------
--Fegouli---Ndiaye--Belhanda--
-------------Gomis------------

Muslera’nın canı sıkılır bu kadro oluşturulursa. Sahaya çıkmayan rakip bile olur sezon içinde...
Beleşoğlu’nun ayağını eline verir Fernando-MElo-Maicon üçlüsü

Hala 7-8 m eurodan bahsediyorlar, ffp yok mu, sadece brumayı gönderdik adam gibi bir fiyata. Bir de semih falan. Aldığımız oyuncular gönderdiğimiz oyuncuların fiyatının 2 katı oluyor neredeyse. Ndiaye'ye bile 7-8 milyondan bahsediyorlar. Ffp hakkında biri bilgilendirebilir mi?

Hala 7-8 m eurodan bahsediyorlar, ffp yok mu, sadece brumayı gönderdik adam gibi bir fiyata. Bir de semih falan. Aldığımız oyuncular gönderdiğimiz oyuncuların fiyatının 2 katı oluyor neredeyse. Ndiaye'ye bile 7-8 milyondan bahsediyorlar. Ffp hakkında biri bilgilendirebilir mi?
FFP yok.

Badou bizim ortasahaya leşçuktan sonra çok dinamizm katıcaktır bizde iş yapıcağını düşünüyorum

ffp yok hepsini alın

Cq5bFCDXYAAERLh.webp

Fernando-Selcuk ikilisi yapıp
Badou'yu öne atabilir tudor
İhtimaller arasında bence

Neden yok? Besiktas cebelleşip duruyor, cezayı zaten aldığımız için bize vurmuyor mu bu

hayır ,her takıma farklı sekilde uygulanıyor en katı yaptırımda olan tinerciler cünkü son 2 sene harici giderleri gelirlerinden cok daha yüksek

kulübün genel mali yapısınada bakıyorlar,ki onlarda sampiyon olmasalar gelir gelecek yer yok

bize sadece maas bütcesi kısıtlaması geldi

asıl cezayı bence fener yiyecek eger bu senede cuvallarsa

Dursun Özbek: 'Kombinelerin yüzde 55'ini sattık. Taraftarımıza bu konuda teşekkür ediyorum. Teşekküre layık bir hareket yaptılar. UEFA'dan men edilen bir travmanın içindeydik. UEFA nezdinde ilk defa biz FFP'den men edildik. Sebebini tartışmayalım. Biz bu travmanın içinde takımı dik tutup çaba sarfettik. 2 yıldaki başarı eksikliğinin başında men cezası yatıyor. UEFA'da sıkıntı yok işte, haftaya maç var Avrupa için şimdi bazı Galatasaraylılar'dan özür bekliyorum, ceza alacak demişlerdi' (07 Temmuz 2017)

@Emre Zeytun

Gönlünü ferah tut.

Neden yok? Besiktas cebelleşip duruyor, cezayı zaten aldığımız için bize vurmuyor mu bu
Bizimki maaslarla alakalı, bonservisle alakalı bir sorun yok sanırım. Maaşlar max 65 milyon olmak zorundaydı herhal. Arkadaşlar doğrusunu yazacaktır.

Bazı spor kanallarında duyuyordum geçenlerde, ffp'den bahsediyorlardı galatasaray için, bir b.k bilmeden yorum yapıyorlar galiba

Fernando'nun dün yaptığı paylaşım açıkça uçağa bindiğini gösteriyor gibiydi.

Şu ana kadar beinsports ya da Galatasaray muhabirlerinden bu konuda ses çıkmaması ilginç. Biz mi yine heyecanlanıp yanlış yorumluyoruz diyeceğim ama bilemedim.

Fernando'nun dün yaptığı paylaşım açıkça uçağa bindiğini gösteriyor gibiydi.

Şu ana kadar beinsports ya da Galatasaray muhabirlerinden bu konuda ses çıkmaması ilginç. Biz mi yine heyecanlanıp yanlış yorumluyoruz diyeceğim ama bilemedim.
bcc3d2082543a05b007c3c83cdf7212f.jpg

(Bein)

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Bazı spor kanallarında duyuyordum geçenlerde, ffp'den bahsediyorlardı galatasaray için, bir b.k bilmeden yorum yapıyorlar galiba

bir bok bilmeleri icin önce arastırmaları ve ingilizce bilmeleri gerekir uefanın sitesinde detaylarıyla hersey var acarsın okursun

ama spor kanallarında yayına cıkanlar ilk okul terk sıgır cobanları oldugu icin,muhabirlerde aynı sekilde

o yüzden sasırmamak lazım

bonservis konusunda ffp ile bir problemimiz yok,çünkü gelirlerimiz iyi.....Ffp'nin incelediği maaş bütçesi....şuan maaş bütçesinde geçen seneye göre 6-7m + dayız ayrıca de jong,donk,tarık,cavanda,hakan gibi isimler de gönderilince iyice rahatlama olacak...bu yüzden ffp'ye falan çok takılma renktaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt