Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.944
- 8.012
- 1.233
sol bek ve sol acık genc olabilir işte. +merkez ve santraforada gelecek vadeden gençler alınabilir.
evet bence korkmamak lazım Altınordu'dan Yusuf Acer olablir mesela
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sol bek ve sol acık genc olabilir işte. +merkez ve santraforada gelecek vadeden gençler alınabilir.
Selçuk inan artık forma şansı bulmamalıdır. Galatasaray'da maç başı en çok kazanan adam (25 bin euro güncel kurla 100 bin tl) Geçen yıl 36 maça çıkmış yıllık 3.9 milyon euro kazandı. Sözleşmesi bitene kadar gitmeyecek zaten o kesinde bari yıllık 4 milyon euroya yakın para kazanmasın
kıyafet desen evlere şenlik. çok entresan adamlar bu zenciler, insallah tutar.
Lucas Moura
Ngolo Kante
Marcelo
ile kapatalım
Fiziği çok sıkıntılı geldi bana. 1.79 boyunda 74 kilo bende 1.86 boyunda 74 kiloyum bende spor yapıyorum bu herifinki kadar asla olamaz tabi ama bunun 2 bacağı benim 1 bacağım ancak eder garip
Tarz degistirmissin
Yalan haber olumsuz olacagina olumlu olsun mu yeni politika
Bombaları yakında patlatacağız şüphesiz benim totemlerim ters tepmez
Simdilik totem diyelim, ama daha gecen inatla NKFVAS demedigin de aklimda
Sali gununu sever Dursun, yarin bombalara hazirim
Ciddi manada N'Diaye'yi herkesin istedigini goruyorum.
Kontraatak futboluna dayali Osmanlispor'da kos kos futbolunda 10 numara olarak goze batan bu oyuncunun Galatasaray'i organize eden oyuncu olabilecegine inanirken dayanak noktaniz nedir ?
27 yasina kadar sadece 350 bin euro bonservis odenmis olmasini ve bize transferinde 7-8 milyonlarin konusulmasindan hic bahsetmiyorum. Selcuk'tan bikmis oldugumuz icin gozumuze Yaya Toure gibi geliyor muhtemelen adam ama ciddi manada hicbir referans noktasi yok Galatasaray futbolcusu olabilecegine dair. Tarihin en buyuk kazigi olur. Ha sasirir miyim Dursun baskan, tudor td iken ? Hayir.