Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye muhtemelen Tolga gibi olur. Tolga geldiğin de orta saha yoktu biraz iyi oynadı çok göze battı. Sonra gerçek kalitesi ortaya çıktı. Ndiaye gelince orta sahamız olmadığı için ilk başlarda iyi gözükecektir, sonra gerçek kalitesi ortaya çıkacaktır.

Ciddi manada N'Diaye'yi herkesin istedigini goruyorum.
Kontraatak futboluna dayali Osmanlispor'da kos kos futbolunda 10 numara olarak goze batan bu oyuncunun Galatasaray'i organize eden oyuncu olabilecegine inanirken dayanak noktaniz nedir ?
27 yasina kadar sadece 350 bin euro bonservis odenmis olmasini ve bize transferinde 7-8 milyonlarin konusulmasindan hic bahsetmiyorum. Selcuk'tan bikmis oldugumuz icin gozumuze Yaya Toure gibi geliyor muhtemelen adam ama ciddi manada hicbir referans noktasi yok Galatasaray futbolcusu olabilecegine dair. Tarihin en buyuk kazigi olur. Ha sasirir miyim Dursun baskan, tudor td iken ? Hayir.
Görende hayvan gibi organizeyiz sanacak Türkiye liginde böyle adamlarla iş yaparsın topu alacak ve ortadan dalacak. Rakip bizle oynarken kanatları kapattıginda eblek eblek oynuyorduk kağnı selçuk ve sneijder ile. Şimdi en azında topla dripling yapabilen bir orta sahan olacak.

Ndiaye muhtemelen Tolga gibi olur. Tolga geldiğin de orta saha yoktu biraz iyi oynadı çok göze battı. Sonra gerçek kalitesi ortaya çıktı. Ndiaye gelince orta sahamız olmadığı için ilk başlarda iyi gözükecektir, sonra gerçek kalitesi ortaya çıkacaktır.

ben çok kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum selçuk ve tolga'nın bu formundan hayli hayli iyidir. Ama bonservisi maximum 4 milyon euro olur.

Hmmmmmmmmm, en son bunu diyen arkadas kus cikmisti

Umarim sadece prim yapmak adina diyorsundur

Ancak ucaklarin inmesiyle olusacak mutlulukta suphelerim toz olacaktir

Ne prim yapıcam yaw,cani gibi millete saldıran birisi değilim rakip diye niye durduk yere küfredeyim.Başakşehir gavatlık yapınca saydırmıştım twit mevzusundan dolayı.

Ndiaye tarz olarak Alper Potuk gibi...ama şu var istatistiklerine baktığımızda Osmanlı'nın maç başına en çok top kazanan oyuncusu...yani arzuladığımız önde pres yapma planı için önemli bir özellik bu....sanırım Tudor bu yüzden bu kadar istiyor

Badou efsanemiz olacaktır,onu 6-7 Milyoncuğa almak için ne yaptık neyi hak ettik diyeceğimiz bir oyuncu olacaktır.

Ne prim yapıcam yaw,cani gibi millete saldıran birisi değilim rakip diye niye durduk yere küfredeyim.Başakşehir gavatlık yapınca saydırmıştım twit mevzusundan dolayı.

Her neyse rtas

Cunku Emre Belozoglunu severler, sikecidirler, arsizdirlar.

Les bir camia

Iyi forumlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tolgay Arslan'ın Badou'dan daha iyi futbolcu olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş 2 sene önce kaça almıştı? :)

ndiayenin osmanlı performansına kimse birşey diyemez..Normalde tam ihtiyacımız olan bir oyuncu..Ama büyük takım farklı oluyor ..Burada stündeki baskı çok daha fazla olacak

Görende hayvan gibi organizeyiz sanacak Türkiye liginde böyle adamlarla iş yaparsın topu alacak ve ortadan dalacak. Rakip bizle oynarken kanatları kapattıginda eblek eblek oynuyorduk kağnı selçuk ve sneijder ile. Şimdi en azında topla dripling yapabilen bir orta sahan olacak.
oo geri donmussun, mac kazanamiyosunuz hayirdir? forvet stoper falan da gelmiyor...

kimsenin ndiaye'yi cok istedigi yok, sadece ndiaye gelmezse selcuk'un oynatilabilecegi fikri insanlari deli ediyor

hem badou'nun her turlu selcuktan iyi olacagi gun gibi ortada

Cok yanlis dusunceler.
Lakin takimda kamyonla para verilen coplerin bulunmasina sebep olan bakis acisi da bu olsa gerek(Cok kotuyuz parayi gomup birini alalim daha kotu olamayiz ne de olsa).

bana fenerli benzetmesi yapman hic hosuma gitmedi Hamza, ismini de hic sevmedim.

ben çok kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum selçuk ve tolga'nın bu formundan hayli hayli iyidir. Ama bonservisi maximum 4 milyon euro olur.

Ben de onu diyorum zaten. Şu an ki orta sahamıza göre iyi futbolcu ama yeterli değil bizim için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt