Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyada sol bek kıtlığı var şuan scout ekibi bir tane ucuza wonderkid bulsa onu alsak seneye çok rahat brumadan pahalıya satarız.

Cengiz ve Bruma bizim ligden 15 er milyona gittiler bu sene tutarlarsa seneye elimiz çok güçlenir satış konusunda.

Fernando form tutarsa Belhanda-Ndiaye iki 10 numara salarsın ileri önde pres ile çoğu maç ilk 20-25 dakika skor alırsın....ama Tudor'a güvenmiyorum

Lucas felsn hikayede , fernardo feghuli gelse yeter bu ikili nerede kaldı neden herkes sessiz madem dün gece ucaga bindiyse marstan gelmiyorsa bu uçak neden istanbula inmiyor ..son dk Galatasarayin anlaştigi oyuncuda detaylar ortaya çıktı gibi bir haber neden verilmiyor uçak iniş saatinden neden haberimiz yok .birşeyler dönüyor arkadaslar ben kesin bakamıyorum bu iki oyuncuya ....

Arda, Florya benim yuvam, Barcelona'dan 7m alıyorum, Galatasaray'dan 5m civarı teklif gelirse gelirim, demiş.O nasıl yuvaymış yav 5m falan :d

daha yaratıcı 8 numaraya ihtiyacımız var mümkünse sol ayaklı, wilshare örneğin ndiaye nin verimli olabileceğini zannetmiyorum anadoludan alınan oyuncular genelde hayal kırıklığı okadar paraya scout transferi veya daha kaliteli bi oyuncu bulunabilir

Ne demiz bu arda lavuku? 5 milyon net verirseniz kiralik gelirim diye. Sen kimsin 5 milyon alacaksin yürü git isine

fernandonun gıyım tarzından nasıl iyi 1 topcu oldugu ortada sade ve şık

Fernando fena bir oyuncu değil ama bir süre sonra işler kötü giderse düz oyuncu, bu işi 1 milyon euroya yapacak oyuncu buluruz yorumları banko gelecek yani adım gibi eminim. Geçen sene izlemedim galiba genelde sağ bek oynamış. Ndiaye çok iyi transfer, bizde olmayan tarzda bir oyuncu.

YouTube

ne guzel sarkı yapmıs ya tarkanın yolla fiyaskosundan sonra guzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt