Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde en kötü oyuncu 1.5 alıyo zaten hayal görmemek lazım
Tolga'nın bu kadar aldığı dönemde adam da isteyecek tabi ki.

Iyi gunler rtaslar

Q7GVqg.png

Selçuk inan artık forma şansı bulmamalıdır. Galatasaray'da maç başı en çok kazanan adam (25 bin euro güncel kurla 100 bin tl) Geçen yıl 36 maça çıkmış yıllık 3.9 milyon euro kazandı. Sözleşmesi bitene kadar gitmeyecek zaten o kesinde bari yıllık 4 milyon euroya yakın para kazanmasın

ben de böyle düşünüyorum...Atalay'ı 8 numaraya evirebilirsin daha 17 yaşında böyle işler yapması lazım artık kulübün....bazen Atalay-Fernando-Ndiaye yaparsın...

Göztepe, Sporting Lizbon'un kalecisi Beto'yu kadrosuna kattı.

Fiziği çok sıkıntılı geldi bana. 1.79 boyunda 74 kilo bende 1.86 boyunda 74 kiloyum bende spor yapıyorum bu herifinki kadar asla olamaz tabi ama bunun 2 bacağı benim 1 bacağım ancak eder garip

boyuna göre 74 kilo normaldir hocam.

vücudu diğer zenciler gibi gelismis degil evet ama mücadele gücü yüksek, ciğersiz falan diyorlar, artık ne kadar doğru kayseri macında görürüz.

Ciddi manada N'Diaye'yi herkesin istedigini goruyorum.
Kontraatak futboluna dayali Osmanlispor'da kos kos futbolunda 10 numara olarak goze batan bu oyuncunun Galatasaray'i organize eden oyuncu olabilecegine inanirken dayanak noktaniz nedir ?
27 yasina kadar sadece 350 bin euro bonservis odenmis olmasini ve bize transferinde 7-8 milyonlarin konusulmasindan hic bahsetmiyorum. Selcuk'tan bikmis oldugumuz icin gozumuze Yaya Toure gibi geliyor muhtemelen adam ama ciddi manada hicbir referans noktasi yok Galatasaray futbolcusu olabilecegine dair. Tarihin en buyuk kazigi olur. Ha sasirir miyim Dursun baskan, tudor td iken ? Hayir.

bence hazır neymar ayrılacakken araya girelim neymar-moura yaparız.. Allah'ım sen sabır ver bir iki kişi totosundan bir şey uyduruyor millet de inanıyor..

vay be Juventus bedava aldığı Pogba'yı 105m euroya Manu'ya ittirmiş....geçin abi bu işleri 350bine almış mış Osmanlı transfer piyasası böyle işliyor biz bulamaz mıyız böyle oyuncu diyebilirsin ama biz oynatıp geliştiren bir kulüp değiliz bunu artık bir kabul edin....ayrıca Osmanlı kontra futbolu falan da oynamıyordu...Ligimizde kapanıp kontra oynayan takımlar 2 sene öncenin Başakşehir'i....Aykut'un Konyaspor'u gibi....maçını izlemediğiniz takımlarda iki tane afrikalı görüyorsunuz hemen kontra oynuyorlar diyorsunuz Osmanlı bildiğin çata çat ofansif oynamaya çalışan iki tane bekini sürekli iler atan bir takımdı ki sol bekleri Pinto bizim de Fenerin de beklerinden iyi

Ciddi manada N'Diaye'yi herkesin istedigini goruyorum.
Kontraatak futboluna dayali Osmanlispor'da kos kos futbolunda 10 numara olarak goze batan bu oyuncunun Galatasaray'i organize eden oyuncu olabilecegine inanirken dayanak noktaniz nedir ?
27 yasina kadar sadece 350 bin euro bonservis odenmis olmasini ve bize transferinde 7-8 milyonlarin konusulmasindan hic bahsetmiyorum. Selcuk'tan bikmis oldugumuz icin gozumuze Yaya Toure gibi geliyor muhtemelen adam ama ciddi manada hicbir referans noktasi yok Galatasaray futbolcusu olabilecegine dair. Tarihin en buyuk kazigi olur. Ha sasirir miyim Dursun baskan, tudor td iken ? Hayir.

oo geri donmussun, mac kazanamiyosunuz hayirdir? forvet stoper falan da gelmiyor...

kimsenin ndiaye'yi cok istedigi yok, sadece ndiaye gelmezse selcuk'un oynatilabilecegi fikri insanlari deli ediyor

hem badou'nun her turlu selcuktan iyi olacagi gun gibi ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt