Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda harcadığı her dakikayı ne yaparım da negatif bir şeyler zırvalayıp moral bozarım diye uğraşan bir herifin kendisine laf edilince bir anda akil adam olup millete tavsiye vermeye kalkması nasıl bir mallıktır nasıl bir şerefsizliktir tarifi yok. Negatifsin diyince de ben doğruları konuşuyorum diyor, hani biz hepimiz gerizekalıyız biz doğruları ayırt edemiyoruz ya bir tane herifin birinin gelip bize hatırlatması gerekiyor bunları. Modlar bizi mi sınıyor nedir hala çözemedim bu herifin olayını.

dbd725f40b25adb703276830d7b5c4a7.jpg
Tas gibi takim kurdu Apo, kim ne derse desin...

Clichy
Elia
Belesoglan
Inler
Adebayor
Mossoromudur nedir
Irfan can

Felan... Cidden bu yil yine potada olurlar bence

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ise yaramiyor dostum

Daha önce Galatasaray'a cakacaklar bende gülmeye gelecegim yazdigi Mesaji 7-8 kisi raporladi bir halt olmadi,üstünü suclu bizler ciktik :D
Reyz raporlama olmaz ise gözden kaçabiliyor. O mevzu ceza yemedi diye bitmiş sayılmıyor aksine hanesine – olarak ekleniyor. Mesala bu konu 5 sayfa Nejat şikayeti ama tek rapor yok 2 tane var onunda ben kendim yaptım kurallara göre

Bu demek değil ki adamın her mesajı raporlarsın, zaten raporlanacak mesajlar bellidir mesala senin dediğin bir örnek

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nejat'ın iyiliği için bir oylama yapılması taraftarıyım

Forum'un güvenini kazanması kendisi açısından daha hayırlı olacaktır

Nejat kalsın ya böyle ruh hastalarına da ihtiyaç var,kendini Galatasaraylı zannediyor

ılk tası en gunahsız olanınız atsın @Musap

Menajerine 1.3m avro ne la sanki Barcelona'dan topçu alıyoz seneye uefa'dan men yeriz h.o.

Sezgin Gelmez / Beyaz TV |

Badou N'Diaye 7 Milyon € karşılığında Galatasaray'da !

Badou yıllık 2.2
Menajeri 1.3 alacak.

Wtf

Ya bırakın adam kendi inandıklarını yazsın, aynı fikirde değilsiniz diye ne bu mahalle baskısı. Çok rahatsız oluyorsanız engelleyin her gün aynı geyik.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yazsın yazsın da ÇAKMADAN, SOKMADAN yazsın. Bahsettiği takım forumun takımı bilmem farkında mısınız. Her yorumda görücem ben sizi iması. Tersi durumda 3 ay girmez foruma... Millet de ona ÇAKMASIN diye...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yeni Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için Ankara'ya gitti. @nevzatdindar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt