Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.689
- 15.629
- 2.108
Nejat iyi prim yaptım he
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok anladim, calim deniyor boyle seylere.Senden başka yorum beklenemezdi
Burda ben basının attığı başlıktan bahsediyorum senin anlamaman normal bence![]()
Necat baska seylerı tutacak transferler gelsınNejat mesela sende Galatasaray'ı tutmak yerine Başakşehir'i tutabilirsin.
evet hesabima yatiracak forum yonetimi bugun. Ayin son gunu malumNejat iyi prim yaptım he
Valla ben degilimQuakerboy fatih abi arkadaşlar

ne alaka tercihledogru haber, garip olan nedir ?
oyuncular artik Basaksehir'i bize tercih ediyor malesef. Fena mi olurdu Clichy olsa Carole yerine
Bu is ciddimi? Ben Arfa Île Lucas Moura gelecekse Coguli - Belhanda ikilisinden biri yedek cikacak demektir
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru mesela Clichy 'de Carole ile rekabet edeceğime Başakşehir de as oynarım demiş.
şaka bir yana Mert eğer Galatasaray teklifini geri çekmemişse ve bilerek BŞ 'i tercih ettiyse zaten dünyanın en gerizekalı topçusudur.
Doğru mesela Clichy 'de Carole ile rekabet edeceğime Başakşehir de as oynarım demiş.
şaka bir yana Mert eğer Galatasaray teklifini geri çekmemişse ve bilerek BŞ 'i tercih ettiyse zaten dünyanın en gerizekalı topçusudur.
evet hesabima yatiracak forum yonetimi bugun. Ayin son gunu malum
Paraları sıfırlıyorlar mı demek istiyorsun? Bu kez tam adresi ile çalışıyorlar artık profesyonel arenada yer alıyoruz çok şükür.Badou N'Diaye'i kadrolara yazabiliriz bence artık. Duyum vs. değil. Ne zaman iç piyasadan transfer yapmak istesek ve çok dillenmey ebaşlasa o oyuncu geliyor bize. Bu da öyle olacak. İyi kazıklanacağız yine.
İnsanların bir çoğu bu para çok diyor zaten ama sen ve notçu kimseler nerdeyse gelse de kötü oynasa, dediğimiz çıksa diye dua eder haldesiniz. Bu mu futbol konuşma talebi?
Haa hayal ediyorsun... Bende au Katar olayini okuyunca birden heyecan yaptiydim. Nejatin takima bi Infantino semsiyesi hazirlayacaktim nerdeyseRtas Dursun baskanin ticari ve stratejik zekasi dusununce Ben Arfa hamlesi fener elini cabuk tutsun, maliyeti de yuksek olsun diye yapildi diye tahmin ediyorum
Ben Arfa bizim icin sis bombasi ... gercek ugras Lucas'tir diye hayal ediyorum

sen ve bu mesaji begenenler;Necat baska seylerı tutacak transferler gelsın