Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bari Pinto'yu da alalım 7 milyonun içinde. Osmanlı kim anasını satayım 7 milyona oyuncu satacak takımlarını almamız lazım bu parayla. Bu fiyata olması bu transferin tutacağı varsa da ortadan kaldırır artık.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

| Galatasaray'a transfer çalımı! Resmi açıklama Medipol Başakşehir, adı Galatasaray'la anılan Mert Günok transferini resmen açıkladı.

Bein sitesinde de ki habere bak.

Galatasaray'a ÇAKSINLAR diye dua eden adam için gelişmişlik göstergesi. Yönetimi de tebrik ediyorum bayağı demokratik çıktılar. Başka forumda o forumun takımına ÇAKILMASI için dua et bakalım ne yapıyorlar seni...
dua etmedim, kacinilmazi dile getirdim, dua falan diyorsun inancli birine benziyorsun, iftira atmak buyuk gunah butun dinlere gore.

Volkan Babacan'la mı rekabete girmek istersin Muslera'yla mı? Volkan'da form bulabilirse şansı var ama Muslera'da hiç yok.

| Galatasaray'a transfer çalımı! Resmi açıklama Medipol Başakşehir, adı Galatasaray'la anılan Mert Günok transferini resmen açıkladı.

Bein sitesinde de ki habere bak.
dogru haber, garip olan nedir ?
oyuncular artik Basaksehir'i bize tercih ediyor malesef. Fena mi olurdu Clichy olsa Carole yerine

dua etmedim, kacinilmazi dile getirdim, dua falan diyorsun inancli birine benziyorsun, iftira atmak buyuk gunah butun dinlere gore.

Dua nın çeşitleri vardır. Niyet ya da temenni de bir dua dır. Cümlenin nasıl olduğunu ikimiz de biliyoruz... Kalpten geçeni ifade etmişsin ben de onu hatırlatmışım. Bunun iftira ile alakası yoktur. Haklı çıkayım da ne olursa olsun zihniyeti bana uymamaktadır. Özellikle söz konusu tuttuğum takım ise...

Evet renktaslar aklimizi kullandik duyumu kokladik

7NZaLa.png

Quakerboy, Nevzat, Ali Naci ve forumun resmi duyumcusu Yunus Emre'den once benden duydunuz rtaslar
Bu is ciddimi? Ben Arfa Île Lucas Moura gelecekse Coguli - Belhanda ikilisinden biri yedek cikacak demektir

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Volkan Babacan'la mı rekabete girmek istersin Muslera'yla mı? Volkan'da form bulabilirse şansı var ama Muslera'da hiç yok.
Doğru mesela Clichy 'de Carole ile rekabet edeceğime Başakşehir de as oynarım demiş.

şaka bir yana Mert eğer Galatasaray teklifini geri çekmemişse ve bilerek BŞ 'i tercih ettiyse zaten dünyanın en gerizekalı topçusudur.

Badou iyi bir fiyata gelse hayır demezdim.. En azından yıllardır durağan orta sahalardan çektiğimiz sıkıntı bitecektir..Badou-belhanda topla kat edebilen oyuncular..Modern futbolda tiki taka pas bir yere kadar adam eksiltmediğin sürece olmuyor yani..Tiki takanın ağa babasını yapan Barcada Messi-Iniesta-Neymar rakiplerinin içinden geçiyor ..
Sneijder-sleçuk podolski gibi isimler hep pas trafiği yaratıyordu ama bruma dışında delici oyuncu olmadığı için bir yerde tıkanıyorduj kapanan takımlara karşı

Nejat ceza almadigina göre modlardan birinin fake hesabi heralde

Nöbette sayfalar ilerlesin diye mal mal isler yaziyor tartisma cikmasi icin

Ciguli ve Fernando gelmesin aga tabi ne gerek var. Nasıl olsa ligin başlamasına 6 ay daha var, aceleye gerek yok

Bu is ciddimi? Ben Arfa Île Lucas Moura gelecekse Coguli - Belhanda ikilisinden biri yedek cikacak demektir

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İkisi imkansız hacı.
İkisini bırak tekini getirmek bile çok zor iş. Boşa umut dağıtmaya gerek yok. Ben Arfa'nın istekleri yıllık 5'in üstünde. Adam sorunlu onu ikna etmek için Terim gibi bir adamı kullanman gerekli. Futbol oynamaya istekli bir şekilde gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt