- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Süpriz Ribery arkadaşlar benim görüşüm. Lucas falan ütopik çok
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BÜyük çalım teşekkürler bassak| Galatasaray'a transfer çalımı! Resmi açıklama Medipol Başakşehir, adı Galatasaray'la anılan Mert Günok transferini resmen açıkladı.
Bein sitesinde de ki habere bak.
dua etmedim, kacinilmazi dile getirdim, dua falan diyorsun inancli birine benziyorsun, iftira atmak buyuk gunah butun dinlere gore.Galatasaray'a ÇAKSINLAR diye dua eden adam için gelişmişlik göstergesi. Yönetimi de tebrik ediyorum bayağı demokratik çıktılar. Başka forumda o forumun takımına ÇAKILMASI için dua et bakalım ne yapıyorlar seni...
BÜyük çalım teşekkürler bassak
dogru haber, garip olan nedir ?| Galatasaray'a transfer çalımı! Resmi açıklama Medipol Başakşehir, adı Galatasaray'la anılan Mert Günok transferini resmen açıkladı.
Bein sitesinde de ki habere bak.
dogru haber, garip olan nedir ?
oyuncular artik Basaksehir'i bize tercih ediyor malesef. Fena mi olurdu Clichy olsa Carole yerine
dua etmedim, kacinilmazi dile getirdim, dua falan diyorsun inancli birine benziyorsun, iftira atmak buyuk gunah butun dinlere gore.
Bu is ciddimi? Ben Arfa Île Lucas Moura gelecekse Coguli - Belhanda ikilisinden biri yedek cikacak demektirEvet renktaslar aklimizi kullandik duyumu kokladik
![]()
Quakerboy, Nevzat, Ali Naci ve forumun resmi duyumcusu Yunus Emre'den once benden duydunuz rtaslar
dogru haber, garip olan nedir ?
oyuncular artik Basaksehir'i bize tercih ediyor malesef. Fena mi olurdu Clichy olsa Carole yerine
Doğru mesela Clichy 'de Carole ile rekabet edeceğime Başakşehir de as oynarım demiş.Volkan Babacan'la mı rekabete girmek istersin Muslera'yla mı? Volkan'da form bulabilirse şansı var ama Muslera'da hiç yok.
Neden ?Nejat mesela sende Galatasaray'ı tutmak yerine Başakşehir'i tutabilirsin.
Bu is ciddimi? Ben Arfa Île Lucas Moura gelecekse Coguli - Belhanda ikilisinden biri yedek cikacak demektir
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi