Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu is ciddimi? Ben Arfa Île Lucas Moura gelecekse Coguli - Belhanda ikilisinden biri yedek cikacak demektir

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rtas Dursun baskanin ticari ve stratejik zekasi dusununce Ben Arfa hamlesi fener elini cabuk tutsun, maliyeti de yuksek olsun diye yapildi diye tahmin ediyorum

Ben Arfa bizim icin sis bombasi ... gercek ugras Lucas'tir diye hayal ediyorum

Badou N'Diaye'i kadrolara yazabiliriz bence artık. Duyum vs. değil. Ne zaman iç piyasadan transfer yapmak istesek ve çok dillenmey ebaşlasa o oyuncu geliyor bize. Bu da öyle olacak. İyi kazıklanacağız yine.

Doğru mesela Clichy 'de Carole ile rekabet edeceğime Başakşehir de as oynarım demiş.

şaka bir yana Mert eğer Galatasaray teklifini geri çekmemişse ve bilerek BŞ 'i tercih ettiyse zaten dünyanın en gerizekalı topçusudur.

mert fenerden volkan aysından forma alamayacağı için gitti..keza harun tekin de formayı vermedi o yüzden bursayı da bıraktı.. şimdi gidecek volkan babacandan da BABAyı alacak ..1-2 yıla alanya-kasımpaşa ayarında bir yere kapağı atar

Doğru mesela Clichy 'de Carole ile rekabet edeceğime Başakşehir de as oynarım demiş.

şaka bir yana Mert eğer Galatasaray teklifini geri çekmemişse ve bilerek BŞ 'i tercih ettiyse zaten dünyanın en gerizekalı topçusudur.

Mert artık oynaması gereken bir adam, fb'de ufak potansiyel gösterdi Bursa aldı ama orada da yedek kaldı. Bize gelse iyice piyasadan kaybolacaktı çünkü Ziraat Kupası dışında Muslera sakatlanmadıkça oynama şansı olmayacaktı. Bir kaleci için oynamak çok önemli

İnsanların bir çoğu bu para çok diyor zaten ama sen ve notçu kimseler nerdeyse gelse de kötü oynasa, dediğimiz çıksa diye dua eder haldesiniz. Bu mu futbol konuşma talebi?

Cogu kisi oyle zaten, badou gelip 1-2 mac kotu oynarsa "bak ben demistim"ciler ortaya cikar yine. Burda cogu kisi 4-5milyondan uzeri israf diyor zaten... ama Badou bu takimda oynar.

cenk ergün solbek-stoper-forvet-orta saha alacağız demişti orta sahalardan fernando tamam nediaye de tamam gibi fellani dün resmen josenin sözleri sonrası yattı. forvet oyuncusu kim olacak onu merak ediyorum

Rtas Dursun baskanin ticari ve stratejik zekasi dusununce Ben Arfa hamlesi fener elini cabuk tutsun, maliyeti de yuksek olsun diye yapildi diye tahmin ediyorum

Ben Arfa bizim icin sis bombasi ... gercek ugras Lucas'tir diye hayal ediyorum
Haa hayal ediyorsun... Bende au Katar olayini okuyunca birden heyecan yaptiydim. Nejatin takima bi Infantino semsiyesi hazirlayacaktim nerdeyse :asd:

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt