Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scout ekibine yaziklar olsun, elinde okadar oyuncu listesi var ama sen takima bir genc oyuncu bile kazandirma, badou'ya 7m vermek nedir, git fransa'dan 4-5milyona genc b2b bulsana.

Maicon'u Mariano'yu Gomis'i ben de oneririm.

Umarim gelecek olan transferler artik 23 yas ve alti olur yoksa 3 sene sonra yeniden revizyon sart.

Bari sol kanada bruma gibi oyuncu alin.

Ya bırakın adam kendi inandıklarını yazsın, aynı fikirde değilsiniz diye ne bu mahalle baskısı. Çok rahatsız oluyorsanız engelleyin her gün aynı geyik.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten öyle, ayrı fikirlere müsade ediliyor. Şu ayrı düşünüyor banlayalım gibi düşünce yok olmasıda imkansız. Fakat insanların ortası olmadığı için ayrı fikirliyim diyen farklı fikirdekini aşağılıyıcı tavıra girmediği sürece sıkıntı olmuyor.

İhraç yiyenlerin hepsi net kurallara uymayan, fikirlerini hakaret ederek dile getiren, çok argo kullanan ve bunu üyelere filan aşırı kullanan insanlar ayrıca burası bir Galatasaray forumu olduğu için takımımıza yönelik küçük düşürücü sebeplerde var ceza sebebi

Nejat'ın ayrı bir fikri yok, insanları kışkırtıcı yorumları var ve burasının Galatasaray forumu olduğunu unutuyor.

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

7 milyon euro'ya alınabilecek orta saha transferlerini bi gözden geçirmek isterim

Mariano
Maicon
Fernando
Badou
Feghouli
Belhanda
Gomis

H.O

Ndiaye icin 7 milyon verilmez

Iyi oyuncu ama en fazla 5 milyon eder

Ya altı üstü saçma sapan bir yazı o öyle deyince öyle mi oluyor çok boş işler bunlar. Raporla ceza almadı ise engelleyin başka çaresi yok inan ben senin özelinde değil ama adamın dediğinden çok sürekli çakmakla ilgili postları görmekten kal geldi ki kimse yazmasa x birinin saçma bir temennisini görmemiş olacaktım olması gerektiği gibi.

Bazıları için (senin özelinde söylemiyorum) tuttuğu takıma ÇAKILMASI SOKULMASI çok önemli olmayabilir görmemezliğe gelinebilir ama benim gibi olaya Metin OKTAY gözüyle bakanlar için ana gibi bacı gibi kutsal bir değere küfredilmesi gibidir ve kusura bakmayın ben görmemezlikten gelemem.

Menajer ücretini biz ödemiyoruz,Ndiaye'yi maaşından menajere gidiyor algılara kapılmayın

Engelleme falan çözüm değil. Ben şunu öğrenmek istiyorum, bu hakkı ona kim veriyor? Bu herif kim oluyor da gelip burada benim takımıma sallayıp üstüne herkesin canını sıkmak için uğraşıyor ve kafasına göre takılmayı kendine görev ediniyor?
Ya adam böyle mutlu oluyor o bariz de ben sizin bu kadar ciddiye almanıza mana veremiyorum. Bırakın eğlensin işte en azından birileri mutlu olsun, siz istediğini yapmasanız iki güne normal bir vatandaş olur.

Selcuk 2.75
De Jong 2.5
Tolga 2.0
Fernando 3.0
Badou 2.2

= 12.45 Milyon €

2 tanesi oynasa bile 7/8 milyon euro maas butceli futbolcular yedek oturacak, boyle bir luksumuz yok.

Selcuk ile Jong gonderilmeli

Felloşu alsak daha iyiydi lan o maliyet ne? Para bi tarafımıza batıyor heralde

7m bonservis
2.2 badouya vermek nedir(1,5 max alacak topçu)

7 milyon e Ndiaye geleceğine selçuk oynasın şöyle degmeyecek paralar verildimi için gidiyor yazık günah 7 milyon e kaç trilyon demek peki ne yapmis osmanlisporda bilmem ksc gol atmis peki yaşı kaç 28 ohaaa yani ohaaa yazık günah milli server git o paraya afrikada okul aç futbol okulu dengenizler.

De Jong'u bonservissiz bir takima gonderelim, ondan 1 kurus kazanamicagiz, 2.5 milyon euro maasi var, acilen kurtulmak lazim.

Butun MLS takimlarina, Eredivisie Takimlarina, Avusturya takimlarina, Cek takimlarina ve Rus takimlarina Menejer arayiciligi ile onerin onu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt