Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.970
- 24.579
- 3.198
para var huzur var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
donk çok mu kötüydü paşadaSakin olun arkadaşlar. Ndiaye gerçekten çok iyi transfer. Para pek uygun değil eyvallah ama vaktimiz yok oyuncu aramaya
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ulan bir işi de doğru yapın be
Badou'nun bodø glimttaki maçlarını izledim biraz daha umut verici..
Tolga 2 alıyor der ve herkes ağlamaklı olur.Allah aşkına soruyorum
Ndiaye 'ye alacağın 1.2 dense yok ben gelmiyorum eyv. mi diyecekti
HaydaaTolga 2 alıyor der ve herkes ağlamaklı olur.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Donk kasinpasada da bok gibiydi. Ben hiç beğenmezdim. Hatta eb çok laf söyleyen de bendim ama ndiaye daha iyi bir oyuncu ama 7 eder mi etmez . Hayırlı olsun demek düşer bizedonk çok mu kötüydü paşada
10/11: Yekta 3.75 milyon
11/12: Sercan 3 milyon, Yigit 2.5 milyon
12/13: Amrabat 8.6 milyon
13/14: Salih 2.75 milyon
14/15: Tarik 4.75 milyon, Olcan 4 milyon
15/16: Donk 2.5 milyon
16/17: Serdar 4.5 milyon, Eren 4 milyon,
her sezon bir tane böyle transfer yapacagiz Süper Lig den
Vatan millet sakarya ha. Kolay gelsin burası Türkiye imla yerine küfür kısaltması kullanılıyor, özellikle futbol taraftarlarının tek bildiği sokmak, çıkartmak. Yel değirmenleriyle olan savaşınızı bahsettiğiniz ruh ile her mecrada gerçekleştirdiğinizden en ufak şüphem yok.Bazıları için (senin özelinde söylemiyorum) tuttuğu takıma ÇAKILMASI SOKULMASI çok önemli olmayabilir görmemezliğe gelinebilir ama benim gibi olaya Metin OKTAY gözüyle bakanlar için ana gibi bacı gibi kutsal bir değere küfredilmesi gibidir ve kusura bakmayın ben görmemezlikten gelemem.
bende begenmiyordum öküz gibiydi ayni gevsekDonk kasinpasada da bok gibiydi. Ben hiç beğenmezdim. Hatta eb çok laf söyleyen de bendim ama ndiaye daha iyi bir oyuncu ama 7 eder mi etmez . Hayırlı olsun demek düşer bize
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen. Para çok diyin de donk gibi demek saçmabende begenmiyordum öküz gibiydi ayni gevsek
Badou kotu oyuncu degil zaten ama ben sahsen 5den fazlasini vermezdim.
Osmanli'nin avrupa liginde oynadigi maclari takip ettim, villarreal maclarinda iyi oynayan bir Badou vardi + bize, besiktas'a ve fener'e karsi de iyi maclar cikardi.
Artik selcuk bey yedek kulubeyi isitabilir, zamani geldi gecti bile.