Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon, Belhanda, Gomis geldiğinde yazmıştım daha harcayabileceğimiz en az 20 Milyon Euro var diye.

Dönen rakamlar;

Badou 7
Fernando 5
Feghouli 4.5
+ Mariano 4

Son düzenleme:
Yedek oturacak olan selçukun 4 alıp 11 oynaycak adamın 1 alması dengesizlik. Ya selçuğu düşürüp Ndiaye'ye de düşük ücret vericeksin. Ya da Ndiaye'ye yüksek para vereceksin. Bu işler senelerdir böyle yürüyor.

Selçuk ve tolga yedek beyler keyfini çıkarın boşverin maliyeti. Lescuk yedek artik

Roma, Riyad Mahrez defterini hala kapatmadı. Son olarak sunulan €32M'luk teklife karşı Leicester City €40M istiyor. (Gazzetta)

Boşuna muhasebe yapıyonuz bu senenin transfer bütçesi yeni kullanılıyor diger gelenleri sattıklarımızla aldık

Gelenlere uzun süreli sözleşmeler verildi.Gidenlerin ise 1 senelik sözleşmesi kalmıştı(Semih,Podolski,Bruma) ve Podolski dışında yıllık ücreti fazla olan adam yoktu.

Maicon,Belhanda ve Ndiaye mali açıdan çok kötü hamleler oldu.

DGD7BalXoAErTkn.jpg

0e3598967c038e4bb5e8aafa9ccc7e76.jpg

3 mevki kaldı

Sol bek
Linnes
Carole

Stoper
Ahmet
Serdar

Sol ön
Yasin
Garry

Sol ön neysede
Stoper ve sol bek almak lazım.

Ozan Kabak'ı verirlerse, mallık yapmış oluruz

Ozan Kabak'ı 2 sene falan bir yerlere kirala gelişsin ondan sonra stoper nedir hep beraber izleyelim :)

Olum zengin olmak ne güzel işmiş. İstediğimizi alıyoruz adamlar 2 senedir şampiyon oluyor hala sınırlı bütçe ahahahahahahahaha

Olum siz lazioysanız biz juventusuz, siz Barcelona ysanız biz Real Madrid iz ulan. Para bok bok bok.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mariano yu da unuttum bak. Feghouli icin 7-8 diyorlardi

Ben maliyetleri böyle biliyorum:
Maicon:7 M € Bonservis-2.2 M € Yıllık
Gomis:5 M € Bonservis(İmza)-3.3 M € Yıllık
Belhanda:8 M € Bonservis-3.3 M € Yıllık
Mariano:4 M € Bonservis-2.3 M € Yıllık

Bunlarda muhtemel olacaklar
Feghouli:4.5 Mio € Bonservis-3.8 M € Yıllık
Fernando:5.2 M € Bonservis-3 M € Yıllık
Ndiaye:7 M € Bonservis-2.2 Mio € Yıllık

Total:41 M €
satışada 18 diyoruz 23 Mio € harcama,ama daha alacağımız adamlarda var galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt