Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahri havadir gibi şu son günlerde eriyip gittim adam kaç kilo vermiş ya ben de forvetsizlikten tükeniyorum

Herşeyi uçlarda yaşıyoruz. Mustafa cengiz Albayrak ve terim çok çok değerli adamlar kulübe büyük hizmetleri var. Fakat bu adamlar tanrı değil. Hataları olabilir ve gomis konusunda hata yaptılar. Taraftar da büyük hata yaptı burada bile ne hakaretler yapıldı adama. Halbuki 3 ay önce tapıyordu herkes
Gomis babamın oğlu değil bana da komisyon vermiyor. Futbolcu zam isteyebilir. Ronaldo da istiyor. Ronaldo ile gomisi bir tutmuyorum tabiki bu açıklamayı yapmam lazım çünkü anlamayan bir sürü adam var. Eski yönetimin sözüne istinaden zam istediler. vermedik konu kapandı. Sen gol kıralını muadilini almadan yangından mal kaçırır gibi elinden çıkaramazsın. Terim sistemine uyuyordu bunun için çaba sarfediyordu. Geçen seneki beşiktaş maçını izleyin. Benim derdim galatasaray. Iş işten geçti. Herkese rahat battı ve gomisi sattık. Şimdi okaka falan gelirse. Bir zamanlar kral idik mısıra şimdi kaldık şarap ile hasıra lafını çok söyleriz

Hala gomisle problemımızın zam oldugunu sanan var zam olayından sonra oyunda yaptıklarıyla kendini bitirdi gomis! adını anmayın su herıfın

Mevlüt'ü hoca isterse zaten 2.forvet olucak.

Yabancı forvetimiz var bunun garantisini verebilirim

YSelim - Twitter

Osmanlispordaki Diabate kadro disi gecen sene Seria A da baya gol atti onu ve Niasse alsak bari en azindan

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Kardeş şu Albayrak’a kinimi kusmak istiyorum ya
apodan sen hiç sağ aparkat yemedin galiba renkdaş

abdurrahim_albayrak_8091.jpg

kimse kusura bakmasın da taraftar bu sefer sapına kadar haklı.sen 3 kulvarda yarışacağın sezona sadece tek santraforla girersen ve bu da eren olursa ecdadına saydırsalar haklarıdır. bu kadar işbilmezlik olmaz

2011 - 2012 : burak , elmander , umut , necati

2012 - 2013 : drogba , burak , elmander , umut

2013 - 2014 : drogba , burak , umut

2014 - 2015 : burak , umut , pandev

2015 - 2016 : poldi , umut , burak

2016 - 2017 : poldi , eren

2017 - 2018 : gomis

2018 - 2019 : yok

önce kalite olarak düşüşe geçtik , sonra sayısal sonra ikisi birden düştü ve en sonunda forvet 0 oldu.

Neyse bu saatten sonra olmaz gibi iyi nobetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt