Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bize maicon yada serdarin yerine adam lazim onlari yedekleyecek degil

arkadaşım biz dünyanın en fakir kulübüyüz , tarık çamdal gibi piçlere para yedirmekle meşgulüz ayriyetten. zapata'yı aldığın için sevinmelisin..

Maicon ve Serdar da iyi stoper Zapatada iyi stoper 3 iyi stoper olmasının nesi kötü

Her sene stopere istenen isimdi Zapata forumda hayranları çoktu niye şimdi böle yaptılar anlamadım. Üst düzey değil eyvallah ama Serdar ve Ahmet’e görede stoper gibi stoper. Nagatomo geldiği gün 2-3 kişiydik sevinen şimdide sevinirim açıkcası. Elimizdeki en hızlı stoper olur. Udinese dönemi falan müthişti Milandada son 2-3 Yılı çalkantılı ki onda bile geçen sene 10 maçın üstünde oynadı ligde. Olumlu bakıyorum transferine

Son dakikada Eren'i satarlarsa şaşırmayın!
Ben son dakikada Feghouli ve/veya Belhanda satışı da bekliyorum.

Maiconu begenmiyorlae kafayi yedirtcekler maicon kendi yapmasi gerekeni yapiyor yaninda saglam stoper hic bir zaman olmadi ki adamin boyle konuşuyorsunuz maicon gidince cok aglarsiniz

Son 30 saat

image.php

Dünkü eleman nerede? Galatasaray'da grafiker olarak çalıştım bu gece kesin kap gelecek diyen turşu?

Forumu gene kuşlar bastı yem serpelim lütfen

I think we all know Zapata pretty well at this stage being our joint second longest-serving player: impressive physical attributes, strong stopper, good in the air, occasional brainfreezes which have improved of late, and not that impressive with passing - definitely not a ball-playing defender.
..

beyler belli oldu ki şu son günde çok manipülasyon olacak.ben de gerildim ama bi kaç saat sabredelim kura sonrası konuşur bizimkiler herşey belli olur az çok. küfredeceksek de ondan sonra edelim şuan yıpratmayalım kendimizi

Forvet gelmezse Eren' e katlanacagiz :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt