Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray’ın kadrosunda yerli futbolcu bulundurma kuralından dolayı daha en az 4 futbolcu daha alması gerekiyormuş. Teknik heyet seçimini gereğinde kullanabilecekleri ve bonservisi olmayan maliyeti yük getirmeyecek oyuncu arayışında..
Rodop

Babel blöf yapıyor. Bizimkiler oyaladığı için öyle yazıyordur. Bizimkiler Diagne'nin satışını bekliyor. Satış miktarına göre Onyekuru ve genç transfer yapılabilir. Bir ara Paintsil ismi çıkmıştı o gelebilir.

SON DAKİKA

Dursun Özbek bu sabah Galatasaray’dan alacağı 13 Milyon 604 Bin EURO alacağı için icra başlattı!

Dursun liselilerin isteğiyle bunu yapmıştır. Amaç belli yönetimi bu şekilde tehdit edip zora düşürmek ve seçime gitmek. Ben hayatımda bu kadar karışık bir kulüp görmedim. Millet birlik içinde başkalarına karşı savaşır, bizimkiler 1 koltupu paylaşamayıp birbirini yiyor

Dursun liselilerin isteğiyle bunu yapmıştır. Amaç belli yönetimi bu şekilde tehdit edip zora düşürmek ve seçime gitmek. Ben hayatımda bu kadar karışık bir kulüp görmedim. Millet birlik içinde başkalarına karşı savaşır, bizimkiler 1 koltupu paylaşamayıp birbirini yiyor

aynen katılıyorum yani ezeli rakiplerimiz bize bu kadar kötülük etmiyor
yani bir yönetim başa geliyor başarılar elde ediyor
ama kimse hazmedemiyor bu başarıyı herkesin üstlenmesi lazım koskoca adamlar çocuk gibi kıskançlık sevdasına düşüyorlar
valla yaşlarından utanmaları lazım :(

Erol Bulut: "Yabancı serbestliği olmalı. Kısıtlama olması altyapıdan çok daha iyi isimler çıkacak diye bir garanti vermiyor. Önce sen altyapı programını iyi uygularsın. Meyvelerini toplamaya başlarsın. Geleceğe dair bir ortam oluşur ve o zaman bu tarz konuları belki konuşursun"
Erol Bulut: "Türk futbolcuların iyi oynaması için onları zorlamanız lazım. Çalışmaları ve disipline girmeleri için ciddi bir rekabetin varlığı gerekiyor. Yani şimdi yabancı sınırlaması getirilince bir anda altyapıdan ilk 11’e monte edilecek isimler mi çıkacak? Hayır, çıkmayacak"
Erol Bulut: "Altyapı hocalarımız kendilerini geliştirmeli. Fakat altyapı hocalarına sağlanan imkânlar çok kötü. Adamların bazıları ek iş olarak yapıyor bunu. İş birazcık da yöneticilerin altyapı hocalarına destek vermesinde bitiyor"
Erol Bulut: "Antrenörler antrenman diye sahanın etrafında çocukları koşturuyor. 5’e 2 ve çift kale maç yaptırıyor. Ne oldu? Antrenman bitti. Altyapıdan bu şekilde oyuncu çıkarılması beklenemez" (Eurosport TR)

Planlarında şu var, Dursun aday olmasa bile bir adaya destek verecek ve destek verdiği isim de zaten yönetimin altını oymaya çalışan ekibin adayı

Ya eşref ya da ozan korkut

Yönetimi sıkıştırmak için yapılan bir karşı atak, Mustafa Cengiz seçim kararı almadığı için kuduruyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt