Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.466
- 7.682
- 1.233
Bu kadar kötü bir yerli piyasasında açıkçası Arda Turan ve Emre Çolak alınsa tüm sorunlar çözülür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf Erdoğan gelirse o yazılır Emre Taşdemir yazılmaz bence
Gidenleri görelim bakalım..yabancı sınırının yaklaştığı günlerde 2 yabancı hakkını sağ ya da sol bek için kullanmazlar bence hele ki şener ve emre gelmişken. banko yazılır.
Selçuk İnan
Yunus Akgün
Şener Özbayraklı
Jimmy Durmaz
Emre Taşdemir
Yedek kaleci
Desek 2 tane daha yerli lazım
Bu kadar kötü bir yerli piyasasında açıkçası Arda Turan ve Emre Çolak alınsa tüm sorunlar çözülür
Aytaç Kara da alınabilir gibi
Kardeş 8 tane yerli isim olarak yazdım 4 tane tr çıkışlı gerekiyorJimmy anca isvecte home grown olarak sayilir.
Jimmy 4 kişilik tr altyapılı oyuncu listesine girmiyor, ayrıca Aytaç mı emre mi.. Adem mi arda mı gibi bak duruma32 yaşında düzenli sakatlıklar yaşayan takımına piyasası yüksekken her türlü yanlışı yapmış , avrupa şampiyonasında sonraki gün maçı varken gece 2-3 te kendi çetesiyle kağıt belkide kumar oynayan , gazeteci döven arda ve ispanya gibi rahat bir ülkede idmandan kovulup , katar gibi bir ülkede sözleşmesi feshedilen emre mi? (arda gelirse kemiksiz 1.5 alır , 1.5 da bonservisine gider)
isveç milli takımının bankosu jimmy ve senelerdir yurtdışı tecrübesi yaşamış 25 yaşındaki salih mi?
Salih Uçan ve Muhammet Demir de olabilir
Muslera
Guga Luyindama Marcao Lush
Banega Falcao Cicaldau
Olsen Puscas Onyekuru
Ikisini de hayatimda izlemedim videolarina bile bakmaya usendim, cikan isimlere gore yazdimcicaldau falcao ortasahası bizim için biraz küçük kalır.
Jimmy 4 kişilik tr altyapılı oyuncu listesine girmiyor, ayrıca Aytaç mı emre mi.. Adem mi arda mı gibi bak duruma