Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar kötü bir yerli piyasasında açıkçası Arda Turan ve Emre Çolak alınsa tüm sorunlar çözülür

Dursun Özbek Fotoshop gelsinmi?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bu kadar kötü bir yerli piyasasında açıkçası Arda Turan ve Emre Çolak alınsa tüm sorunlar çözülür

32 yaşında düzenli sakatlıklar yaşayan takımına piyasası yüksekken her türlü yanlışı yapmış , avrupa şampiyonasında sonraki gün maçı varken gece 2-3 te kendi çetesiyle kağıt belkide kumar oynayan , gazeteci döven arda ve ispanya gibi rahat bir ülkede idmandan kovulup , katar gibi bir ülkede sözleşmesi feshedilen emre mi? (arda gelirse kemiksiz 1.5 alır , 1.5 da bonservisine gider)

isveç milli takımının bankosu jimmy ve senelerdir yurtdışı tecrübesi yaşamış 25 yaşındaki salih mi?

Aytaç Kara da alınabilir gibi

Son düzenleme:
Babel büyük takımda oynamak istiyorum diyerekten bizi reddetmiş fulhamda kalıyor.

32 yaşında düzenli sakatlıklar yaşayan takımına piyasası yüksekken her türlü yanlışı yapmış , avrupa şampiyonasında sonraki gün maçı varken gece 2-3 te kendi çetesiyle kağıt belkide kumar oynayan , gazeteci döven arda ve ispanya gibi rahat bir ülkede idmandan kovulup , katar gibi bir ülkede sözleşmesi feshedilen emre mi? (arda gelirse kemiksiz 1.5 alır , 1.5 da bonservisine gider)

isveç milli takımının bankosu jimmy ve senelerdir yurtdışı tecrübesi yaşamış 25 yaşındaki salih mi?
Jimmy 4 kişilik tr altyapılı oyuncu listesine girmiyor, ayrıca Aytaç mı emre mi.. Adem mi arda mı gibi bak duruma

Bonservis veremediğimiz için piyasa dar zaten 10 tane falan yerli oyuncu var bunlardan 3-4ü gelecek

Muslera
Mariano - Luyindama - Marcao - Nagatomo

Fernando
Banega - Belhanda

Feghouli - LEBLEBİCİ - Onyekuru

Jimmy 4 kişilik tr altyapılı oyuncu listesine girmiyor, ayrıca Aytaç mı emre mi.. Adem mi arda mı gibi bak duruma

takımdaki oyuncular hepsi artı karakter şuan , aytaç , emre , arda , adem hiçbirisi bu enerjiye uyacak adamlar değil. tr altyapısına değil yerli kuralına göre yazdım ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt