Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.433
- 8.775
- 1.588
bütün çöpleri alıyormuyuz şimdi ? valla cok guzel kadro kurucaz gıbı 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman patates oluruz bu sezon, hiç yerli almayalımtakımdaki oyuncular hepsi artı karakter şuan , aytaç , emre , arda , adem hiçbirisi bu enerjiye uyacak adamlar değil. tr altyapısına değil yerli kuralına göre yazdım ben
Ikisini de hayatimda izlemedim videolarina bile bakmaya usendim, cikan isimlere gore yazdim
Alternatif olarak
Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Belhanda Fernando Banega
Feghouli Muriqi Babel
O zaman patates oluruz bu sezon, hiç yerli almayalım
Ben birini tanıyorum forumda bunları %90 ihtimalle izlemiş olan.Şimdi onlara uygun bir diziliş arıyordur kafasında buraya yazmak için.tabiki izleyen oldugunu da zannetmiyorum forumda ama , alternatif kadrodan çok daha iyi. alternatif kadro biraz ağır sanki.
Evet. Buyuk degilden kastini anlamadim zaten. Belhanda Fernando Banega orta sahasi kesinlikle iyi bir orta saha degiltabiki izleyen oldugunu da zannetmiyorum forumda ama , alternatif kadrodan çok daha iyi. alternatif kadro biraz ağır sanki.
Evet. Buyuk degilden kastini anlamadim zaten. Belhanda Fernando Banega orta sahasi kesinlikle iyi bir orta saha degil
Altyapıdan ilk 11e girecek seviyede 2-3 isim var ama hepsinin önü tıkalı Işık Kaan Luyindamayı kesmeli, Süleyman Luş Nagatomo'yu... Banega gelirse Mustafa Kapı da onu kesmeli, o yüzden altyapı oyuncuları rotasyonda gelişmediği için, yedek olacak 5 transfer lazım
Işık Kaan sağ ayaklı sağ stoper, ayrıca kilo verir kampta Melo da böyleydiEkli dosyayı görüntüle 49290
marcao'da düşüş vardı ve fiziken de düşüş var. şuan marcao kesilir luyi değil bence.
Onu bicak bile kesemeZ.Luyiyi kim kesiyor? Van dijk fln mi