GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 124

Emrah Yıldırım ·

Cevap
8,4K
Okunma
509,5K
Sayfa
124/422
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altyapıdan ilk 11e girecek seviyede 2-3 isim var ama hepsinin önü tıkalı Işık Kaan Luyindamayı kesmeli, Süleyman Luş Nagatomo'yu... Banega gelirse Mustafa Kapı da onu kesmeli, o yüzden altyapı oyuncuları rotasyonda gelişmediği için, yedek olacak 5 transfer lazım

Evet. Buyuk degilden kastini anlamadim zaten. Belhanda Fernando Banega orta sahasi kesinlikle iyi bir orta saha degil

yani şöyle. bizim lig sıkıntılı bir lig ya. falcao'nun profesyonelliği 2 sene yanlış hatırlamıyorsam cicaldau da henüz o büyüklüğe adım atmamış. biz öyle böyle şampiyonlar ligi ya da uefa'da takılıcaz ligte zor maçlar olacak. iki tane çaylağa emanet etmek risk biraz.

Altyapıdan ilk 11e girecek seviyede 2-3 isim var ama hepsinin önü tıkalı Işık Kaan Luyindamayı kesmeli, Süleyman Luş Nagatomo'yu... Banega gelirse Mustafa Kapı da onu kesmeli, o yüzden altyapı oyuncuları rotasyonda gelişmediği için, yedek olacak 5 transfer lazım

49290

marcao'da düşüş vardı ve fiziken de düşüş var. şuan marcao kesilir luyi değil bence.

Kadroda 14 yabancıyı tamamlayacak 4 tane sağlam yerliye ihtiyaç var, gerektiğinde ilk 11'de sırıfmayacak olan:

Jimmy Durmaz bu profile uygun;
Şener ve Emre Taşdemir de kısmen uygun.
Bir veya iki oyuncu daha bulmak lazım yerli statüsünde oynayacak olan:
-Kenan Karaman, Kaan Ayhan, Suat Serdar, Emre Mor, Cenk Tosun, Çağlar Söyüncü vb. oyunculara bakılabilir.

Kadronun kalanı tamamen altyapı oyuncuları ile doldurulmalı; Mustafa Kapı'dan Çekdar'a Abdüssamed'den Süleyman'a, Atalay'dan Gökay'a bir çok oyuncumuz var geleceği parlak. Bu çocukları artık değerlendirmemiz lazım.

Bu saatten sonra Arda Turan'ı isteyenlerin renkdaşlığından şüphe etmem ama

1- Futbol bilgisinden
2- Akıl sağlığından şüphe ederim

Tekrarlıyorum Arda Turan'ın bundan sonra başarılı olacağı tek yer Acun'un Survivor programıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt