Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bütün çöpleri alıyormuyuz şimdi ? valla cok guzel kadro kurucaz gıbı :D

Ikisini de hayatimda izlemedim videolarina bile bakmaya usendim, cikan isimlere gore yazdim

Alternatif olarak

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Belhanda Fernando Banega
Feghouli Muriqi Babel

tabiki izleyen oldugunu da zannetmiyorum forumda ama , alternatif kadrodan çok daha iyi. alternatif kadro biraz ağır sanki.

Altyapıdan ilk 11e girecek seviyede 2-3 isim var ama hepsinin önü tıkalı Işık Kaan Luyindamayı kesmeli, Süleyman Luş Nagatomo'yu... Banega gelirse Mustafa Kapı da onu kesmeli, o yüzden altyapı oyuncuları rotasyonda gelişmediği için, yedek olacak 5 transfer lazım

Evet. Buyuk degilden kastini anlamadim zaten. Belhanda Fernando Banega orta sahasi kesinlikle iyi bir orta saha degil

yani şöyle. bizim lig sıkıntılı bir lig ya. falcao'nun profesyonelliği 2 sene yanlış hatırlamıyorsam cicaldau da henüz o büyüklüğe adım atmamış. biz öyle böyle şampiyonlar ligi ya da uefa'da takılıcaz ligte zor maçlar olacak. iki tane çaylağa emanet etmek risk biraz.

Altyapıdan ilk 11e girecek seviyede 2-3 isim var ama hepsinin önü tıkalı Işık Kaan Luyindamayı kesmeli, Süleyman Luş Nagatomo'yu... Banega gelirse Mustafa Kapı da onu kesmeli, o yüzden altyapı oyuncuları rotasyonda gelişmediği için, yedek olacak 5 transfer lazım

49290

marcao'da düşüş vardı ve fiziken de düşüş var. şuan marcao kesilir luyi değil bence.

Kadroda 14 yabancıyı tamamlayacak 4 tane sağlam yerliye ihtiyaç var, gerektiğinde ilk 11'de sırıfmayacak olan:

Jimmy Durmaz bu profile uygun;
Şener ve Emre Taşdemir de kısmen uygun.
Bir veya iki oyuncu daha bulmak lazım yerli statüsünde oynayacak olan:
-Kenan Karaman, Kaan Ayhan, Suat Serdar, Emre Mor, Cenk Tosun, Çağlar Söyüncü vb. oyunculara bakılabilir.

Kadronun kalanı tamamen altyapı oyuncuları ile doldurulmalı; Mustafa Kapı'dan Çekdar'a Abdüssamed'den Süleyman'a, Atalay'dan Gökay'a bir çok oyuncumuz var geleceği parlak. Bu çocukları artık değerlendirmemiz lazım.

Abdüssamed, gökay, Atalay, çekdar 2. Lig seviyesi için bile düşük fiziğe sahip

Bu saatten sonra Arda Turan'ı isteyenlerin renkdaşlığından şüphe etmem ama

1- Futbol bilgisinden
2- Akıl sağlığından şüphe ederim

Tekrarlıyorum Arda Turan'ın bundan sonra başarılı olacağı tek yer Acun'un Survivor programıdır.

Guga için anlaşıldığı söyleniyor pek ihtimal vermiyorum ama var mı bi bilgi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt