Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
191lik bir azmana benziyor izlemedim daha önce de bizim fernandoyu sırtına alır herhalde

Fiziği temposu falan çok iyi. Tam bir ön libero.

Bunun yanında çok iyi diyagonal paslar atıyor.

Bilekleri de iyi sayılır 191'lik bir oyuncuya göre.

Çok soğukkanlı bir oyuncu.

Görüntü pek net değil ama idare eder. 21 numaralı oyuncu.

Puscas gol attı, Hagi attı, Vlasic attı Hagi'nin hatasından, Baluta attı güzel bir özet.

Bu arada Rumenlerin kalecisi Radu'da çok iyi. İyi yerlere gelecektir.

Son düzenleme:
Emre denen vitaminsiz çöpün fbye gitmesi sevindirici.

Rahat 3-4 milyon kopartırlar Ali Koç denen vizyon başkandan.

Bu Boydu tutmasa bile MLSe az karla satilir bence. Hem milli oyuncuda olmus ve 2 gol atmis gecen.

14 yabancı hakkımız var tyler boyd isteniyor. Beyefendiler burası Galatasaray dingonun ahırı değil.
14 yabancı hakkimız var douglas isteniyor.
19luk Halil Dervişoğlu değil adem büyük deniliyor.

ne alaka yahu? Boyd yerine gelecek adamda Babel yani. 33 yaşındaki Youtuber geleceğine Boyd gibi gelecekte satabileceğin, bu ligde başarılı olmuş birini istemek ayıp mı?

Babel şu süreçte kendisinden aşırı soğuttu kabul edelim ama Boyd'u nasıl kaçırdıklara falan gerek yok bence.
Lig için iyiydi , kesin tutar diyeceğin bir adam değil aam şaam yetenek değil. Önü açık gözüken iyi bir oyuncu şimdilik.

Tyler Boyd
Emre Kılınç
Atakan Gündüz
Salih Kavrazlı
Umut Bozok

Şuana kadar Adem Büyük ve Ryan Babel aşkına elimizden kaçan cevherler listesi..Bakalım daha hangi isimler eklenecek...

ne alaka yahu? Boyd yerine gelecek adamda Babel yani. 33 yaşındaki Youtuber geleceğine Boyd gibi gelecekte satabileceğin, bu ligde başarılı olmuş birini istemek ayıp mı?
Biz şampiyonlar ligine gideceğiz önceliğimiz ligin alt sıra bir takımında bir devre iyi oynamış kiralanana kadar portekiz liginin orta bir takımında 10 maçta gol veya asist üretememiş 24 yaşındaki bir sol kanat oyuncusuna sol kanadı emanet edemeyiz. Babel bonservissiz ve forveti de yedekliyor pl geçmişi var ve ben onun önüne bir transfer olacağını da düşünüyorum bu yüzden babel mi boyd mu tabiki babel.

babel en az 1 yıl üst seviyede oynar 10 gol 10 asist yapar 2020 şampiyonası var. hatta bence diğer yıl da ortalama üstü oynar.33 yaşında diyosunuz adam yarı devrede 5 gol bir o kadar da asist yaptı EPLde. yaş önemli değil kendine baktıktan sonra babel 28 yaşında kasımpaşada oynuyodu ama vasattı şimdi milli takıma kadar yükseldi

Biz şampiyonlar ligine gideceğiz önceliğimiz ligin alt sıra bir takımında bir devre iyi oynamış kiralanana kadar portekiz liginin orta bir takımında 10 maçta gol veya asist üretememiş 24 yaşındaki bir sol kanat oyuncusuna sol kanadı emanet edemeyiz. Babel bonservissiz ve forveti de yedekliyor pl geçmişi var ve ben onun önüne bir transfer olacağını da düşünüyorum bu yüzden babel mi boyd mu tabiki babel.

babel'i ve oluşturacağı ciddi maaş yükünü istemiyorum. Boyd aşırı istediğim biri değil ama bu kadar uygun maliyeti bulmuşken alsak kötü mü olurdu? Tutmasa bile aynı paraya ülkesine satarsın. Maaş yükü de az.

Gecenkine ust girmistim buna alt gireyim bari.
fdc4b1f2101bc7f41005d2c6f555552e.jpg

Kalbim sıkıştı

hani resmi sezon açıldığı gün yeni oyuncuların kap'ı düşecekti? 4 gün oldu hala ses yok..

Bu yönetim transfer konusunda oldukça yetersiz. 1.5 senedir rahatlıkla görüyoruz. Geçen sene rezillik yaşattılar, bu sene de benzerini yaşatmadan rahat etmeyecekler.

Bu nöbet baya vizyonsuz oldu geçen dönem böyle değildi buralar, Tyler boyd kim la istediğiniz diğer isimler kim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt