Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hani resmi sezon açıldığı gün yeni oyuncuların kap'ı düşecekti? 4 gün oldu hala ses yok..

Bu yönetim transfer konusunda oldukça yetersiz. 1.5 senedir rahatlıkla görüyoruz. Geçen sene rezillik yaşattılar, bu sene de benzerini yaşatmadan rahat etmeyecekler.
Hikaye yaw. Agustosun sonuna kadar kimseyi beklememek lazim.

babel'i ve oluşturacağı ciddi maaş yükünü istemiyorum. Boyd aşırı istediğim biri değil ama bu kadar uygun maliyeti bulmuşken alsak kötü mü olurdu? Tutmasa bile aynı paraya ülkesine satarsın. Maaş yükü de az.
Uygun maaliyetli ama biraz daha kötü oyuncular alırsak başarılı olur muyuz? Boyd maaliyetinde bin tane topçu vardır onun kalitesinde ya adamı guimares Stslye kiralamış 2mye satmak istiyorlar düşünsene adamdan ne kadar umutsuz olduklarını ankaragücünde istatistlik yapmış hep açık alana hucum etmiş adam hiç büyük takımda oynamamış ne olacağı belli değil biz bu sene feghouli ve onyekurudan min 50 gollük katkı almışız şimdi onyekuru yerine ucuz diye boydu koyalım ee katkı alamazsak ne olacak? 14 yabancı hakkımız var 11i direkt 11 oynayacak 2si iyi yerlimiz olmadığı için 12 ve 13. Oyuncu olabilecek kapasitede olmalı 1 tane karavana hakkımız var ve bu boyd mu olsun?

Boyd ucuzdu bir de mallık ettik

Umut Bozok keza 1,5 a gitmiş öyle fırsatlar kaçıyor ki anlamak güç neyse transferler belli olsun da ona göre konuşulur

Gidişatı beğenmiyorum

Yarmolenko ve eşi tatilde

D9lPEWsX4AE8ce7.jpg

Bu yönetimden bir yol olmaz.Fatih hocanın seviyesinde değiller.Profesyonel asla değiller.İş bitiremiyorlar.Ne satmada ne almada.Hiç bir transfere bitti gözüyle bakmıyorum.Güvenim yok.

Fener emre kılınçı almış kaça aldı acaba. İsmi bizle geçen çöplerin yerine emreyi isterdim iyi topçu

Bizim dışımızdaki tüm takınların çöplerine transfer teklifleri gelmesi beni inanılmaz üzüyor.

Emre bence de iyi ama Alanya'da şov yapan Akbaba'nın hali ortadaydı bizdeyken,yorum yapmak için erken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt