Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Chihuahuahua ya göre Chicarito bitmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muslera konusunda maaş eleştirileri çok az derecede haklı ama büyük oranda değil.
aslında muslera meselesine bir iş, işletme, muhasebe çerçevesinden bakarsak da galatasaray karlıdır.
alırken Cana'dan kurtulmak ve üzeirne sadece 6.75 para vermek o dönem çıkışta ve enç olan kaleci için avantajdır.
ayrıca tam 8 sezondur kaleci aramıyoruz ve zaman zaman düşüşleri olsa da muslera bize şampiyonluk kazandırmış ama şampiyonluk kaybettirmemiştir.
8 sezondur kaleci bonservisi (maaşının ne olacğaı belli değil ama hadi musleradan az diyelim) + iyi çıkacak mı derdi, uyum sorunu olur mu endişesi taşımadan geçirmenin mali hesaplamasını yaparsak bu maaşın çok üstünde bir getirisi de var.
20 istiyoruz arap pamuk eller cebeAl Shabab, Diagne için Galatasaray'a yaptığı 12 milyon euroluk teklifi 15 milyon euroya çıkardı. (Star)
Başka foto var mı sevdiğim bir topcu merak ettim son haliniYarmolenko ve eşi tatilde
![]()
Başka foto var mı sevdiğim bir topcu merak ettim son halini
Muslera'nın ne işi var o kadroda.O da uzasın
İddiamız varken lig sonlarında gösterdiği performanslarından memnunum ama lig başlarında saçmalıyor maalesef
Bir de bu adama eleştiri yazdırmıyor bazıları gitsin diyen yok ki.Ben anca Wuilker Farinez tarzı bir adam gelirse gitmesi taraftarıyım
Ben olsam hem iddiaya hem baskete küsmüştümKalbim sıkıştı
Kruse yarı profesyonel poker oyuncusuymuş
Ekibimize dahil edelim.
![]()