Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera konusunda maaş eleştirileri çok az derecede haklı ama büyük oranda değil.

aslında muslera meselesine bir iş, işletme, muhasebe çerçevesinden bakarsak da galatasaray karlıdır.

alırken Cana'dan kurtulmak ve üzeirne sadece 6.75 para vermek o dönem çıkışta ve enç olan kaleci için avantajdır.

ayrıca tam 8 sezondur kaleci aramıyoruz ve zaman zaman düşüşleri olsa da muslera bize şampiyonluk kazandırmış ama şampiyonluk kaybettirmemiştir.

8 sezondur kaleci bonservisi (maaşının ne olacğaı belli değil ama hadi musleradan az diyelim) + iyi çıkacak mı derdi, uyum sorunu olur mu endişesi taşımadan geçirmenin mali hesaplamasını yaparsak bu maaşın çok üstünde bir getirisi de var.

İddiamız varken lig sonlarında gösterdiği performanslarından memnunum ama lig başlarında saçmalıyor maalesef

Bir de bu adama eleştiri yazdırmıyor bazıları gitsin diyen yok ki.Ben anca Wuilker Farinez tarzı bir adam gelirse gitmesi taraftarıyım

Yarmolenko ve eşi tatilde

D9lPEWsX4AE8ce7.jpg
Başka foto var mı sevdiğim bir topcu merak ettim son halini

Fenerbahçe, Ljubomir Fejsa için Benfica'ya yaptığı teklifi 3 M €'dan 4 M €'ya yükseltti. Benfica Başkanı Vieira ise 5 M €'dan aşağı inmiyor.

bunlara libero konusunda fazla iteleniyor her sene. jailsona da 4 verdiler. ne jailson ne bu herif donk'un tırnağı etmez :D

İddiamız varken lig sonlarında gösterdiği performanslarından memnunum ama lig başlarında saçmalıyor maalesef

Bir de bu adama eleştiri yazdırmıyor bazıları gitsin diyen yok ki.Ben anca Wuilker Farinez tarzı bir adam gelirse gitmesi taraftarıyım

o oyuncuyu tanımıyorum da mevcut piyasada musleradan iyi kalecinin bize maliyeti minimum 15+ bonservis ve yine minimum 2-2,5 maaştır.

Muslera maaşından dolayı yüksek bonservis de getiremiyor dolayısıyla en az 3 sene daha şu geçiş sürecinde tek istikrarlı bölgeyi bozmayalım derim.

Biz Mondrgon Muslera arası çok yaşadık bu sıkıntıyı.

Kaldı ki Muslera Mondragon'dan da çok iyi kaleci.

BJK Bilic döneminde kalecisi olsa şampiyon olabilirdi belki.

Geçen sezon fenerde volkanın müthiş performansı belkide şampiyonluğa mal oldu.

Muslera herşeye rağmen istikrar demek.

Bir de güzel insan, aile...

Böyle adamların kıymetini bilmek lazım bırakalım bizi götürebildiği kadar götürsün ve sonra efsaneler arasında yerini alsın.

Vay bea

Atletico Madrid, ezeli rakibi Real Madrid'den Marcos Llorente'yi transfer etmek için anlaşma sağlandığını duyurdu.

Llorente ailesinden 3. kuşak da kırmızı-beyaz çubukluyu giyecek. Baba Paco Llorente / Dede Ramón Grosso

D9gPtwcWsAUe7Bs.jpg

D9gPtwyXoAArkin.jpg

"Fransa galibiyeti sonrası Almanya'da insanlar sokaklara çıktı, konvoy yaptı. Umutluyum, Milli Takım güzel şeyler yapacak. Cengiz Ünder, Merih Demiral gibi kardeşlerimizi görünce, Milli Takım'ı bırakma kararımın doğru olduğunu görüyorum. Gençlerin önünü açtık."

Nuri Şahin

Nuri Şahin: "Yabancı serbest olunca yurt dışında her zamankinden daha çok oyuncumuz var. Genç futbolcularımız, gelişimleri için ne kadar erken yurt dışına çıkarlarsa o kadar iyi. Kalite her zaman kendisini gösterir. Onların üzerinde durmalıyız"

Fenerbahçe'nin forvet hedefleri arasında yer alan Max Kruse, Eintracht Frankfurt ile yaptığı görüşmede takımın en çok kazanan ismi Ante Rebic'in 3 katı maaş talep edince transferden vazgeçildi

Lewis Holtby'nin menajeri Radyospor'a konuştu: " Galatasaray ve F. Bahçe için konuşmalarımız oldu. Henüz bir takımla anlaşmadık; fakat görüşmeler ilerliyor. Bence Türkiye'de futbol oynamak, onun için çok iyi bir seçenek."

D9l6xgcXUAEvts1.jpg

GELME!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt