Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Javier hernandez’in performansi bu sezon hic denk gelmedi ama gectigimiz yaz dunya kupasinda meksika milli takiminda sergiledigi performans gayet iyiydi

Mücadele gücü yüksek ve oyunun icinde herzaman var,umarim transfer gerceklesir

Muhtemelen Marcao filan olur, Belhanda olur, biri olur.

15 milyonu her türlü bulur takım.
Marcao sayarım sadece açıkçası ben'de.

Belhanda.... Seneye 6-7 veren olur belki.

Bulunur belki ama tüm satış miktarını tek bir oyuncuya gömmek ne kadar doğru tartışılır

Bu da mi RTEciymis

Yoksa reis sen mi oluyorsun

Kafam karisti

Yoksa o da mi begenmiyor

Kendi eliyle konusuyor gibi

RTE falan karıştırma Hamza siyasetten hiç haz etmem ve figüranlarını hiç sevmem.

Foto güzeldi paylaştım. Bir ara tartışma çıktığında "elime konuş" repliği vardı o geldi aklıma yazdım yani.

Onun dışında reis iyi topçudur kalitesini tartışman ama tempo kaybetti buralarda tekrardan toparlayabilir.

Evet değildi o. Arkadaşlar birisini takip ediyor ama takip ettikleri kişiyi de bilmiyorlar :) Gayet sıradan bir insanım. THY de havaalanında çalışmıyorum. Havacılıkla ilgili tek ortak yanım biraderimin pilot olması...
rica etsek adını ya da soyadını degistirir misin
karısıklıga cok musait

Marcao sayarım sadece açıkçası ben'de.

Belhanda.... Seneye 6-7 veren olur belki.

Bulunur belki ama tüm satış miktarını tek bir oyuncuya gömmek ne kadar doğru tartışılır

Öyle düşünme ama bu Marcao, Luyindama, Belhanda, bu sene alacağımız iyi scout transferleri ile artık para kazanılır duruma geliriz.

Bir de ne zaman bitiyor FFP?

RTE falan karıştırma Hamza siyasetten hiç haz etmem ve figüranlarını hiç sevmem.

Foto güzeldi paylaştım. Bir ara tartışma çıktığında "elime konuş" repliği vardı o geldi aklıma yazdım yani.

Onun dışında reis iyi topçudur kalitesini tartışman ama tempo kaybetti buralarda tekrardan toparlayabilir.
Hayir kendisi konusuyor ya eliyle ondan dedim, elini disari tutmamis yani

Bir de cumlede sanki baska bir reisten bahsediliyormus gibi yazmissin. Saka girisimiydi postum

Çiko gelmedi mi hala. Niyeyse bu çocuk bizde iş yapacak gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt