Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao sayarım sadece açıkçası ben'de.Muhtemelen Marcao filan olur, Belhanda olur, biri olur.
15 milyonu her türlü bulur takım.
Bu da mi RTEciymis
Yoksa reis sen mi oluyorsun
Kafam karisti
Yoksa o da mi begenmiyor
Kendi eliyle konusuyor gibi
rica etsek adını ya da soyadını degistirir misinEvet değildi o. Arkadaşlar birisini takip ediyor ama takip ettikleri kişiyi de bilmiyorlarGayet sıradan bir insanım. THY de havaalanında çalışmıyorum. Havacılıkla ilgili tek ortak yanım biraderimin pilot olması...
Soyadım değişik zaten de sizin heyecandan farketmeniz sıkıntı bence levent Akgün e Duyumcu ibaresi falan verilsin.rica etsek adını ya da soyadını degistirir misin
karısıklıga cok musait
Banega duyumunun arkasında mısın hala üstat?Soyadım değişik zaten de sizin heyecandan farketmeniz sıkıntı bence levent Akgün e Duyumcu ibaresi falan verilsin.
Marcao sayarım sadece açıkçası ben'de.
Belhanda.... Seneye 6-7 veren olur belki.
Bulunur belki ama tüm satış miktarını tek bir oyuncuya gömmek ne kadar doğru tartışılır
bende senden hiç hoşlanmıyorum.ibo fotosuna bu alınganlıkta nedir.neyse.pikachu paylaşırım bendeSergen zaten senden pek haz etmiyorum.Acik yazarsan sevinirim.
Hayir kendisi konusuyor ya eliyle ondan dedim, elini disari tutmamis yaniRTE falan karıştırma Hamza siyasetten hiç haz etmem ve figüranlarını hiç sevmem.
Foto güzeldi paylaştım. Bir ara tartışma çıktığında "elime konuş" repliği vardı o geldi aklıma yazdım yani.
Onun dışında reis iyi topçudur kalitesini tartışman ama tempo kaybetti buralarda tekrardan toparlayabilir.
Serdar Aziz kışlada sakatlanmış diyorlar.
Hayir kendisi konusuyor ya eliyle ondan dedim, elini disari tutmamis yani
Bir de cumlede sanki baska bir reisten bahsediliyormus gibi yazmissin. Saka girisimiydi postum
Aslm.Sa
Arda denilen hırbo geldi mi
askere gittim ama hic duymadımAtış yaparken "ahmak yarası" oluşmuş yüzünde.
Askere gidenler bilir bu terimi.![]()