Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kariyerli tartışamayacağımız bir golcü gelmeli.

%100 katılıyorum orta sahaya isimli oyuncu yerine forvet transferini kariyeri tartışılmayacak oyunculardan tercih etmeliyiz.

Hem ortasahaya hem forvete isimli oyuncu alamayacağımıza göre forvete kariyerli oyuncu getirmek çok daha mantıklı.

Tetteh ve Cikarito ikilisiyle BAM BAMlamayi mi dusunuyoruz yoksa

Ortasahaya filan ucuz scout transferi yapın ama santrafora gidin Diaz'ı alın

Çok pis gaza geldim
Mümkün değil... 15-20 milyon zorunlu satın almak optionu ilede dinamit koymuş oluruz kulübün altına. Seneye kadar kimi satıp o parayı tek bir oyuncu için toplaya bileceğiz bu ffp durumunda?

elbette vardır sorun bulmak daha büyük sorunda bulduğun adam bu kadro yapısına uyum sağlayacak mı? Öyle yada böyle bu takım 2 yıldır şampiyon olan belli bir uyumu yakalayan bir takım.Valla beğen yada beğenme Belhada da bu uyumun bence en değerli dişlilerinden biri
Sorun elbette bulmak ama biz bu sorunu cozmeliyiz yoksa tasima su ile degirmen donmuyor iste

Artik oyuncularimizi guzel fiyatlara satmayi ve yerlerini cok iyi sekilde hem yatirim hem sportif basari getirecek sekilde doldurmayi ogrenmek zorundayiz. Devre arasinda bu yolda Luyindama ve Marcao hamleleriyle bir adim atildi ve sampiyonlugu bu adim getirdi

Bence de oyle ya da boyle bu takim iki senedir sampiyon oluyorsa Belhanda'nin emekleri cok ama ben artik oyle ya da boyle sampiyon olan takim gormek istemiyorum, catir catir tartisilmayacak top oynayip sezon boyunca sampiyonlugun en iddiali adayi olan, sezon sonuna dogru da rahatca ipi gogusleyen takim gormek istiyorum

Bu hem basarinin istikrarinin garantisi, hem de Avrupa'da basari hayalinin gercekciligi acisindan onemli

Bu yolda su anda iyice yaslanmis ve artik ite kaka ilerleyen bu muhim dislileri paslanmadan iyi fiyatlara cakip muhim bir gelecek planlama hamlesi yapilmasini talep ediyorum. Bu hamle yapilsin ki onumuzdeki 4-5 sene rahat rahat izleyelim takimimizi, haftasonunu iple cekme sebebimizi sadece Galatasaray'in oynayacak olmasi degil Galatasaray'in rakibini muhtemelen sahadan silecek olmasi olsun

Chicoooo goooool.....

Test 1....2....3....

Beğendim gelsin.

Leverkusen da baya iyidi. Sonra transfer olunca okadar takip edemedim açıkçası ama en büyük özeliği rakip takımın savunmasını koşuları ile manyak etmesiydi. Bu oyunu için fit olması gerekir ki son halini bilmiyorum açıkçası

Varmı takip eden bunu son zamanlarda?

Leverkusen'de zaten en büyük oyununu oynadı.

O dönemlerden beri isterim kendisini hep hatta 2-3 yıl önce falan buralarda konuşmuştuk.

Eskisi kadar iyi durumda değil fakat ayağa kaldırabiliriz.

Sonuçta kalitesi var. Bu tarz oyuncularında bize gelme yaşı maalesef bu dönemler yapacak bir şey yok.

Denemekte fayda var ki elimizde zaten forvet kırıntısı bile yok.

Mümkün değil... 15-20 milyon zorunlu satın almak optionu ilede dinamit koymuş oluruz kulübün altına. Seneye kadar kimi satıp o parayı tek bir oyuncu için toplaya bileceğiz bu ffp durumunda?

Muhtemelen Marcao filan olur, Belhanda olur, biri olur.

15 milyonu her türlü bulur takım.

AFP_1c84d279d8749954cee3a15fbffb393cba6c3da5.jpg

Reisi beğenmeyenler, elime konuşsun!!!
Bu da mi RTEciymis

Yoksa reis sen mi oluyorsun

Kafam karisti

Yoksa o da mi begenmiyor

Kendi eliyle konusuyor gibi

Levent Uygun değildi sanki o
Evet değildi o. Arkadaşlar birisini takip ediyor ama takip ettikleri kişiyi de bilmiyorlar :) Gayet sıradan bir insanım. THY de havaalanında çalışmıyorum. Havacılıkla ilgili tek ortak yanım biraderimin pilot olması...

Fernando Muslera
Martin Linnes - Christian Luyindama - Marcao Nascimento - Alberto Moreno
Nampalys Mendy

Sofiane Feghouli - Ismail Bennacer - Ever Banega - Henry Onyekuru
Benjamin Tetteh

In:

Alberto Moreno --> Bonservissiz
Nampalys Mendy --> €5.000.000
Ismail Bennacer --> €9.500.000
Ever Banega --> €6.000.000
Onyekuru --> Kiralik
Tetteh --> €6.000.000
€26.000.000

Out:
Diagne 15
Belhanda 10
Mariano 3.0
Fernando 2.5
Nagatomo 2.5
€33.000.000​

polonya u21den topcu alak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt