Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
Ya bu Chicharito nasil dunyanin en buyuk iki kulubunun ikisinde de forma giymis anlamiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlla Rondon olacak diye bişey de yok tabi. O tarz bi forvet yani. Duvar olacak, top tutup rahatlatacak, yükseldiğinde savunmayı yıkacak, ayağı düzgün bişey olsa yeter. Bu da faydalı olur gol atar falan ama yan toplarda daha etkili birisi olsa bizim açımızdan faydalı olur gibi. Vurdu mu indirecek birisi olsa sıkıştığımızda Donk'u forvete göndermeyizAbi Rondon'u istemeyen zaten yoktur her halde ben taa Malaga döneminden beri istiyorum ama zor transfer.
Bunu almak Rondon'a göre kolay olur.
Feghouli gibi düşük bir bonservise alınabilir.
Babel cuk oturur diyor. Dar alanda etkili bir oyuncu . Belhanda ve Banega ile Fernndo olmaz diyor. %100 katılıyorum. Banega ve belhanda varken yüksek tempoda oyun oynayamazsın. Ayrıca banega'nın defansif açıklarını kapatacak ndiaye gibi atletik çift çigerli oyuncu gerek
Adam doğru analiz yaptı.
Vedat ve Chicharito birlikte gelecekse 4-4-2 oynar mıyız diye sormaya bile gerek görmüyorum artık üstelik Babel ile Onyekuru birlikte gelme ihtimali varsa Belhanda yolcu demektir
Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Feghoul-Fernando-Banega-Babel
Chicharito-Muriqi
Topcu mu yok ya dunyada ben de savunuyorum Belhanda'yi ama bu goruse katilmiyorumİmparatora belhanda üzerinden akıllarınca sallıyan arkadaşlar keşke ayrıca burda Belhandadan daha faydalı ALINABİLETESİ!! mümkün isimlerde söyleselerde bizde hımm adamlar haklı desek
reisi beğenmiyorlar çünkü reisi tanımıyorlar neler yapabileceğini bilmiyorlar .Bu adam deplasmanlarda artı 10 12 puan demek![]()
Reisi beğenmeyenler elime konuş!!!
boş yapma tekte adam eksiltme pas orta şut var. oyunu öldürme de yok daha ne istiyorsun flört muBabel gibi ayagina devamli top istiyen heriflerle, deplasmanda mac felan kazanamazsin.
kapali defanslari acicak dribling surat adam eksiltme bos alana kacma direkt efektif oynama yok.
bir tek sut var, bide instada atacagi triplere
elbette vardır sorun bulmak daha büyük sorunda bulduğun adam bu kadro yapısına uyum sağlayacak mı? Öyle yada böyle bu takım 2 yıldır şampiyon olan belli bir uyumu yakalayan bir takım.Valla beğen yada beğenme Belhada da bu uyumun bence en değerli dişlilerinden biriTopcu mu yok ya dunyada ben de savunuyorum Belhanda'yi ama bu goruse katilmiyorum
Su an takimda olan hicbir topcu yerine kimse bulunamayacak kadar ozel degil
Bir tek stoperleri su an satmak mantikli olmaz cunku CL'de bu performansi gosterdikten sonra degerleri katlanacaktir
17/18 Sezonunda deplasmanda 16 maç 8 gol 2 asist. Şampiyonlar ligi deplasmanda 3 maç 1 gol 1 asist.Babel gibi ayagina devamli top istiyen heriflerle, deplasmanda mac felan kazanamazsin.
kapali defanslari acicak dribling surat adam eksiltme bos alana kacma direkt efektif oynama yok.
bir tek sut var, bide instada atacagi triplere