Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Rondon'u istemeyen zaten yoktur her halde ben taa Malaga döneminden beri istiyorum ama zor transfer.

Bunu almak Rondon'a göre kolay olur.

Feghouli gibi düşük bir bonservise alınabilir.
İlla Rondon olacak diye bişey de yok tabi. O tarz bi forvet yani. Duvar olacak, top tutup rahatlatacak, yükseldiğinde savunmayı yıkacak, ayağı düzgün bişey olsa yeter. Bu da faydalı olur gol atar falan ama yan toplarda daha etkili birisi olsa bizim açımızdan faydalı olur gibi. Vurdu mu indirecek birisi olsa sıkıştığımızda Donk'u forvete göndermeyiz

Babel gibi ayagina devamli top istiyen heriflerle, deplasmanda mac felan kazanamazsin.

kapali defanslari acicak dribling surat adam eksiltme bos alana kacma direkt efektif oynama yok.

bir tek sut var, bide instada atacagi triplere

İmparatora belhanda üzerinden akıllarınca sallıyan arkadaşlar keşke ayrıca burda Belhandadan daha faydalı ALINABİLETESİ!! mümkün isimlerde söyleselerde bizde hımm adamlar haklı desek

D9VqhmSWsAAYkCx
D9VqjmqXUAAhZ6B
D9Vql5WXoAE-n_K

10m+ bir teklif gelmedigi surece hoca Belhanda'yi satmaz

Babel cuk oturur diyor. Dar alanda etkili bir oyuncu . Belhanda ve Banega ile Fernndo olmaz diyor. %100 katılıyorum. Banega ve belhanda varken yüksek tempoda oyun oynayamazsın. Ayrıca banega'nın defansif açıklarını kapatacak ndiaye gibi atletik çift çigerli oyuncu gerek

Adam doğru analiz yaptı.

'' Ndiaye gibi '' ?
Ndiaye'nin şimdiye kadar bu takıma ne gibi bir defansif katkısını gördünüz acaba?
Herifte 2 gram beyin yok. Pozisyon bilgisi filan hak getire. Adamını kaçırdığı an mavi ekran verip direkt rakibe dalıyor. Bu işler koşmak ile olsaydı atletler çok iyi futbolcu olurdu.

Fernando eğer kendini toparlayabilirse - ki Mariano ile birlikte kesinlikle satılması gerektiğini düşünenlerdenim - Banega Fernando ve Belhanda gayet de iyi bir 3'lü olur. Bizim geçem yıl en çok eksikliğini hissettiğimiz şey pas kalitesi ve oyun aklı olan 8 numara eksikliğiydi. Banega'nın duran topları da iyi kullandığını hesap edersek cuk diye oturur bizim takıma.
Oyunu rakip sahaya yıkmak istiyorsan sana Ndiaye gibi durmadan sağa sola koşup kendisinin bile ne yaptığının farkında olmayan oyuncular değil, Banega gibi teknik ve zeki oyunculara sahip olman gerekir.

Dipnot 1: Banega'nın muazzam bir yetenek olmasına rağmen yaşı ve alacağı +3M maaş sebebiyle transferini mantıklı bulmuyorum.
Dipnot 2: Ndiaye'nin kötü futbolcu olduğu düşünmüyorum. Ndiaye'yi Ndiaye yapan şey hücum repertuarındaki nadir bulunan delici dribbling yeteneğidir. Fakat FT her nedense kendisini sürekli olarak 6 numara oynattı. Kendisini doğru bir rolde kullandığımızı düşünmüyorum. Ndiaye'den verim almak istiyorsan onu serbest rolde ilerde oynatacaksın. Doğru bir orta saha mühendisliğinde kendisi tercih edebileceğim bir oyuncudur, ama o orta saha bizim Fernando ve Belhanda orta sahası değil...

Vedat ve Chicharito birlikte gelecekse 4-4-2 oynar mıyız diye sormaya bile gerek görmüyorum artık üstelik Babel ile Onyekuru birlikte gelme ihtimali varsa Belhanda yolcu demektir

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Feghoul-Fernando-Banega-Babel
Chicharito-Muriqi

Vedat ve Chicharito birlikte gelecekse 4-4-2 oynar mıyız diye sormaya bile gerek görmüyorum artık üstelik Babel ile Onyekuru birlikte gelme ihtimali varsa Belhanda yolcu demektir

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Feghoul-Fernando-Banega-Babel
Chicharito-Muriqi

iyi de o orta saha ezilir reis

........................ Muslera...........................
Linnes. Luyindama.. Marcao.. Nagatomo
Feghouli.. Fernando.. Banega. Onyekuru
.................Chicharito.. Babel...................

................. Yerli Transfer...................
Şener.. Altyapı.. Yerli Transfer.. Emre
Jimmy....Donk....Selçuk...Trezeguet
.............Vedat....Yerli Transfer......

Babel ve Feghouliyle 4-4-2 oynanmaz. Chicharitonun Leverkusende iyi kosulari ve bitiriciligi vardi, ama gol atmadigi an oyuna pek fazla katkisi olmuyordu.

İmparatora belhanda üzerinden akıllarınca sallıyan arkadaşlar keşke ayrıca burda Belhandadan daha faydalı ALINABİLETESİ!! mümkün isimlerde söyleselerde bizde hımm adamlar haklı desek
Topcu mu yok ya dunyada ben de savunuyorum Belhanda'yi ama bu goruse katilmiyorum

Su an takimda olan hicbir topcu yerine kimse bulunamayacak kadar ozel degil

Bir tek stoperleri su an satmak mantikli olmaz cunku CL'de bu performansi gosterdikten sonra degerleri katlanacaktir

Babel gibi ayagina devamli top istiyen heriflerle, deplasmanda mac felan kazanamazsin.

kapali defanslari acicak dribling surat adam eksiltme bos alana kacma direkt efektif oynama yok.

boş yapma tekte adam eksiltme pas orta şut var. oyunu öldürme de yok daha ne istiyorsun flört mu

Belhanda savunuluyor iyi güzelde bu adam bize neden deplasmanlarda 1 tane maçta bile sahada yok
Her maç neden disiplinsiz ve atılma riski var dk 1den itibaren
Bu adam 34 maçın en az 30unda neden 1 tane duran topu korneri içeriye bile gonderemiyor

Elle tutulacak hiçbir yanı yok satmazsak elimizde patlayacak

hayaller
Muslera-guga-lyundima-marcao-linnes-h.herrara-gudelj-brahimi-ben arfa-feghouli-sturridge
Altay-şener-kaan ayhan-mert çetin-emre-mijo caktas-falcao-babel-jimmy durmaz-deniz türüç-jackson martinez
ve altyapı oyuncuları
gerçekler
acıların çocuğu emrah

Topcu mu yok ya dunyada ben de savunuyorum Belhanda'yi ama bu goruse katilmiyorum

Su an takimda olan hicbir topcu yerine kimse bulunamayacak kadar ozel degil

Bir tek stoperleri su an satmak mantikli olmaz cunku CL'de bu performansi gosterdikten sonra degerleri katlanacaktir
elbette vardır sorun bulmak daha büyük sorunda bulduğun adam bu kadro yapısına uyum sağlayacak mı? Öyle yada böyle bu takım 2 yıldır şampiyon olan belli bir uyumu yakalayan bir takım.Valla beğen yada beğenme Belhada da bu uyumun bence en değerli dişlilerinden biri

17/18 Sezonunda deplasmanda 16 maç 8 gol 2 asist. Şampiyonlar ligi deplasmanda 3 maç 1 gol 1 asist.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt