Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman +3 direkt Linnes, Donk, Babel. Ya Onyekuru/Bruma tipi kanattan vazgececegiz ya da yerli santraforlar bakacagiz

Hamle yapmamiz gereken yer ilerisi. Suleyman Lus da geliyor sol beke

Dervisogluyu o zaman alalim. Hele takimi gercekten tek 1,2 Milyon € istiyorsa. Trabzona o paraya birakmayalim.

Diagne kap aciklamasi 10 milyon yaziyor. 3 milyon avro sampiyonluk Bonusu bir resmi agizdan hic teyit edildi mi?

Resmi birsey varsa kaynak varmi?

Ben de videolarini cok begendim ama hasta Tsli galiba ailesi falan da
D9nat6-WkAEgkGS
D9nbOTWWsAEqhP9

Diagne kap aciklamasi 10 milyon yaziyor. 3 milyon avro sampiyonluk Bonusu bir resmi agizdan hic teyit edildi mi?

Resmi birsey varsa kaynak varmi?
Bu soru başkana soruldu "ciddi misiniz sizce kap a bildirmediğimiz bir madde olabilir mi?" dedi diye hatırlıyorum umarım öyle bir madde yoktur.

Şimdi Mariano'nun kalacağını varsayarsak ( gitse bile Guga gelsin) Belhanda da kalacak gibi.

Banega
Babel

geldiğini varsaysak

1 forvet, 1 tane 2. forvet 1 kanat 1 ön libero belhanda'nın gitmesine bağlı olarak yada isteğe bağlı olarak 1 tane 10 numara alınmalı.

Bana göre 4 transfer şart. Kanat onyekuru olsun. Forvet hernandez olsa 2. Forvet Vedat olsa 1 tane de kıpır kıpır 6 numara lazım. 10 numarada belhanda var. Gerektiğinde Hernandez de forvet arkası oynar ki bir kaç yerde Fatih hocanın forvete vedatı koyup forvet arkası da hernandezi oynatcagı yazıyor.

kap seçimden dolayı kapalı arklar pazartesi gününe kadar beklmeyin boşa

Diagne 15
Mariano 4
Linnes 6

Gidecek gibi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

-___-

Brezilya'da yayım yapan Globo Esporte adlı internet sitesine geniş bir röportaj veren Costa, kendisine yöneltilen "Guga, Galatasaray'a gidecek mi?" sorusuna "Bize ulaşan hiçbir şey yok." şeklinde yanıt verdi. Piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösterilen genç futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yazında sona erecek.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt