- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
sa guga geldi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman +3 direkt Linnes, Donk, Babel. Ya Onyekuru/Bruma tipi kanattan vazgececegiz ya da yerli santraforlar bakacagiz
Hamle yapmamiz gereken yer ilerisi. Suleyman Lus da geliyor sol beke
O zaman +3 direkt Linnes, Donk, Babel. Ya Onyekuru/Bruma tipi kanattan vazgececegiz ya da yerli santraforlar bakacagiz
Hamle yapmamiz gereken yer ilerisi. Suleyman Lus da geliyor sol beke
sa guga geldi mi
Ben de videolarini cok begendim ama hasta Tsli galiba ailesi falan daDervisogluyu o zaman alalim. Hele takimi gercekten tek 1,2 Milyon € istiyorsa. Trabzona o paraya birakmayalim.
Ben de videolarini cok begendim ama hasta Tsli galiba ailesi falan da
Bu soru başkana soruldu "ciddi misiniz sizce kap a bildirmediğimiz bir madde olabilir mi?" dedi diye hatırlıyorum umarım öyle bir madde yoktur.Diagne kap aciklamasi 10 milyon yaziyor. 3 milyon avro sampiyonluk Bonusu bir resmi agizdan hic teyit edildi mi?
Resmi birsey varsa kaynak varmi?
Başkanın ağzında öyle bi açıklama var. Karşı tarafın açıklanmasını istemediği bonuslar mevcut demişti sanırım.Diagne kap aciklamasi 10 milyon yaziyor. 3 milyon avro sampiyonluk Bonusu bir resmi agizdan hic teyit edildi mi?
Resmi birsey varsa kaynak varmi?
Bi tane de Avusturya'da wonderkid var boyle Ts hastasi onun da soyadi ...oglu
Maiconu biz kaça sattık. Çok zarardayız bundan, adam kral oldu arabistanda.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşte ben de diyorum ki şimdiden satalım hazır kral oldu orda 3-5 verirlerSatmadik kiralk gitti. Sozlesmesinin bitmesine 1 yil kala donecek. Muhtemelen bonservisi ile birlikte satariz dondugunde.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi