Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Dursunun icra muhabbeti kesinlikle liselilerin talimatı. Adamlar kendi şahsi hesaplasmalari uğruna kulübü yakmayı umursamiyolar. İşte bu lisenin Galatasarayliligi bukadar. İçinde fenerlilerin cirit attığı bir kurum. Defolun gidin artık düşün su kulübün yakasından. Ne zamanki su lise muhabbeti biterse o zaman bizi kimse durduramaz. İçimizde hain çok. Ne zaman şaha kalksak icerdekiler tutup aşağı çekiyor. Bunları kulübün kapısından içeri sokmiycan

Son düzenleme:
Riechedly Bazoer - Spielerprofil 18/19

Wolfsburg bundan kurtulmayi istiyormus. Zamaninda baya yüksek potansiyel oyuncu olarak geciyordu ama kendini Bundesligada is yapmayi beceremedi.

Böyle adam bizim icin firsat transfer olmazmi? Wolfsburg maasindan kurturlmayi istiyormus diye belki maasini karsilarsak bize kiralik+düsük bir satin alma opsiyonuyla birakirlar. Hoca ona geri eski haline getiririm diye düsünüyorsa ve parlatirsa, iyi bir firsat transfer olabilir.
Kiralık bedava verirlerse alabiliriz 2-3 yıl önce yıldız adayiydi

Guga Marcelomuz olurmu

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Dursun ve liselilere acaip sinir oluyorum ya. İçimizdeki fenerlileri artık atmamiz lazım

beyler çalışma temposundan takip edemiyorum, diagne öküzünü kesin sattık mı ? Satarsak banega+forvete mi gidecek paralar

veee tabata hayırlı olsun diyebilriz her an arklar kendisini brezilya 23 yaş altı takımından izleyen vardır diye düşünüyorum

beyler çalışma temposundan takip edemiyorum, diagne öküzünü kesin sattık mı ? Satarsak banega+forvete mi gidecek paralar

Paranın bir kısmı az muhterem çok gveren dursuna gidecek kalanıyla apo otobüs alır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SURATINA TUKUREYIM de biraz daha islan !!!!!
Raporladım. Seni 23. Nisan uğruna MOD yapapalı bakıyorum da Gö*ler baya havada.

Indirmesini bilirim Cund bey. Ayağını denk al.

a45b17156095d5e7f5a083c8e6d58ec5.jpg
aa288353cd5ddb48f4d2d4561c903a65.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt