Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.127
- 20.027
- 3.313
Bir de bir adet konuşmalık çay içmelik bir hamfendi.Çok doğru istekler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de bir adet konuşmalık çay içmelik bir hamfendi.Çok doğru istekler.
Ayıpsız dost arayan, dostsuz kalır. (Mevlana)Sana da ayıp
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diagne 99% gitti.16-13 arası bir Rakam olacak.beyler çalışma temposundan takip edemiyorum, diagne öküzünü kesin sattık mı ? Satarsak banega+forvete mi gidecek paralar
Sadece konusmalik çay icmelik bir defalık ise sana yakıştıramadım reis.Bir de bir adet konuşmalık çay içmelik bir hamfendi.
Öyle bir devranda yaşıyoruz ki kardeş,bugün türk türk diye tutturan erkler yarin"Müslüman futbolcuları yabancı kabul etmek din kardeşliğine sığmaz" diye kampanya başlatsak Federasyonu etkileyemez miyiz?
Vasıfsız yerlilere para gömmeyiz boşuna..
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İsimleri kadar iyi topçularsa sampiyonlar ligi geldi.Lucas Estella Perri
Claudio Rodrigues Gomes - Christian Luyindama Nekadio - Marcos do Nascimento Teixeira - Süleyman Luş
Alexandru Cicâldău - Hamed Junior Traorè - Hélio Júnio Nunes de Castro
Andreas Skov Olsen - George Alexandru Pușcaș - Henry Chukwuemeka Onyekuru
#GeleceginGs'si
Kahvelik bak mı tavsiye edersin?Sadece konusmalik çay icmelik bir defalık ise sana yakıştıramadım reis.
Benim tavsiyem ileri boyutta burda yazıp genç arkadaşları kizistirmak istememKahvelik bak mı tavsiye edersin?
Kinq onuachu nabiyorOnyekuru girsin artık. Hatta nijeryalılarda sosyal medyada onyekuru ile Ahmed Musa girsin diyor. Girsinlerde de izleyelim.
Renktas boşver girmesin. Giripte değer arttircaklar millet transfer edecek sonra. TD leri bize çalışıyor aslındaNijeryalılar Onyekuru girsin artık. Hatta nijeryalılarda sosyal medyada onyekuru ile Ahmed Musa girsin diyor. Gitsinler de izleyelim.
O dediklerine kaç isterler kardeş?Yerli rotasyonu istiyorsan git Emre Kılınç,Taylan Antalyalı gibi isimlere yönel Adem kim Yusuf kim ikisi de yetenek düşmanı.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi