Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana da ayıp

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayıpsız dost arayan, dostsuz kalır. (Mevlana)

9a76aca28fab0e874b8a1f7efa49e172.jpg

"Müslüman futbolcuları yabancı kabul etmek din kardeşliğine sığmaz" diye kampanya başlatsak Federasyonu etkileyemez miyiz?

Vasıfsız yerlilere para gömmeyiz boşuna..

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle bir devranda yaşıyoruz ki kardeş,bugün türk türk diye tutturan erkler yarin
Başka bir türkü tuttururlar.Yapacak bir şey yok bu sistemin bize en az zarar verecek şekilde yolumuza devam etmeliyiz.Yapacak bir şey var dersem terörist derler lüzum yok,köyün delisi olmak da var sonuçta.
Yurtdisinda olsam ve bana ülkenin insanlarini tek kelimeyle anlat deseler,kesinlikle kaşar derdim.

Lucas Estella Perri
Claudio Rodrigues Gomes - Christian Luyindama Nekadio - Marcos do Nascimento Teixeira - Süleyman Luş
Alexandru Cicâldău - Hamed Junior Traorè - Hélio Júnio Nunes de Castro
Andreas Skov Olsen - George Alexandru Pușcaș - Henry Chukwuemeka Onyekuru

#GeleceginGs'si
İsimleri kadar iyi topçularsa sampiyonlar ligi geldi.

Diagne ne paylasmis yine

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Onyekuru girsin artık. Hatta nijeryalılarda sosyal medyada onyekuru ile Ahmed Musa girsin diyor. Girsinlerde de izleyelim.

Ulan Diagne konusunda hangi (sözde) yorumcuya denk gelsem GS yok 14.8M ödedi, yok 15M ödedi, yok 16M ödedi ama nerdeyse hiç katkı veremedi vs minvalinde bir şeyler dediğini duyuyorum. Bu kadar lağım çukuru bir medya olamaz abi ya.
KAP'a 10M açıklandı adam, 6 aydır kaba etlerinden bir şeyler uydurup duruyorlar. Lan hadi K. Paşa'ya şampiyonluk bonusu da ödedik +3M... Ne 14.8'i, ne 15'i... Böyle adilik olmaz ya.
Vergilerle beraber 15-16M filan diye bahsediyorlar. Tam komedi. Aldığı oyuncunun vergisinin bile hesaplandığı tek takım GS olabilirdi zaten. Çünkü diğer takımlar aldığı oyuncunun menajerlik ücretinden, vergisinden vs muaf!

Hayır, Kelime Oyunu haricinde TV'de izlediğim bir program zaten yok. Sadece akşam yemeğinde arkada bir ses olsun diye arada açıyorum onlar da da her seferinde küfür eşliğinde değiştiriyorum...

yusuf erdoğan gayet iyi futbolcu

yunus akgün gibi hiçbir özelliği olmayan artisti dilliyorsunuz da yusufu mu beğenmiyorsunuz

demek isterim yunusu dilleyen renktaşlarıma

Mikel çıktı Ahmed Musa girdi. Dakika 57. Herhalde 70 75 gibi girecek onyekuru.

Oanuchu pek etkili degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt