Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne galiba 15e yada 16ya gidecek bu parayla
5 luyindama
5 Banega
5 Guga'yı alabiliriz

Free olarak
Babel
Şener
Yusuf
Cladio Falcao

Forvet içinde Mariano-Linnes-Fernando'yu satıp yaklaşık 10-11 milyonluk bütçe oluşturup
1 kiralık 1de bonservisle 2 forvet alıp transferi kapatırız.

Muslera
Guga-Luyi-Marcao-Nago
Falcao-Banega
Feghouli-Belhanda-Babel
XxX

Aşağı yukarı böyle bi kadromuz olucak gibi çok iyi bütçemiz olmadığı için ilk 11 de istedigimiz gibi çok fazla değişiklik olmayacak büyük ihtimal
Güzel kadro Santraforada koy balotelliyle yedegine scout transferi zımba gibi kadro olur

O zaman dünyada hic bir sporcuyu elestirme hakkimiz yok. Mesela dünya sampiyonu boksör karsi boktan, hic birseyi iyi olmayan ve ilk turda knockout olan adamada birsey dememeliyiz o zaman. Sözde dünya seviyesinde bokta olsa biel, forumdan 5 kisiyle gitsenbile belki dayak yersin adamdan.

Senin icin 1.93 boyunda, siyahi bir erkekle yatak odasinda karsilasmak normal ise zor bir hayatin olmus olmali.

Yatak odasi demedim, yatak odasina benzer bir oda dedim. 1.93 boyunda beyaz erkek desem, fantezi cagristirmayacak miydi ?
Uzun yillar avrupada spor yaptigim icin, hem beyaz hemde senji erkekler ile sadece yatak odasi degil, ayni zamanda dus kabini de paylasmisimdir, simdi burada
yanlis olan ne ?

Yatak odasi demedim, yatak odasina benzer bir oda dedim. 1.93 boyunda beyaz erkek desem, fantezi cagristirmayacak miydi ?
Uzun yillar avrupada spor yaptigim icin, hem beyaz hemde senji erkekler ile sadece yatak odasi degil, ayni zamanda dus kabini de paylasmisimdir, simdi burada
yanlis olan ne ?
Durup dururken boyle bir senaryo uretmen, gereklilik sonucu olursa normal zaten. Hic gerekliligi yokken boyle bir sey hayal etmek fantezidir. Zenci vurgunu sen yaptigin icin belirttim yoksa ten renginden bagimsiz ama sen hangi gaye ile zenci oldugunu vurguladigini aciklayabilirsin?

yanlis olan ne ?

Duş kabini mi , maşallah renkdaş geniş adammışsın

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durup dururken boyle bir senaryo uretmen, gereklilik sonucu olursa normal zaten. Hic gerekliligi yokken boyle bir sey hayal etmek fantezidir. Zenci vurgunu sen yaptigin icin belirttim yoksa ten renginden bagimsiz ama sen hangi gaye ile zenci oldugunu vurguladigini aciklayabilirsin?

Diagne senjidir, senji adama beyaz mi diyeyim ? Senji ile irkini, yatak odasi tarzinda bir oda ile de ufak (kacamayacagin) bir odaya vurgu yapiyor olabilirim ? Neden cinsellik cagristirdi bu sizde anlamadim.

Diagne senjidir, senji adama beyaz mi diyeyim ? Senji ile irkini, yatak odasi tarzinda bir oda ile de ufak (kacamayacagin) bir odaya vurgu yapiyor olabilirim ? Neden cinsellik cagristirdi bu sizde anlamadim.
Diagne, Diagne'dir. Zenci sifatina ihtiyaci yoktur. Hic beyaz Belhanda diyor musunuz veya beyaz Sneijder? Neden ten rengini belirtme ihtiyaci duyalim ki birinden bahsederken? Cinsellikle alakali bir sey ifade etmedim? Fantezi kelimesinden anladiginiz bu ise bu sizin probleminiz ama anlamina bakar iseniz daha genis bir perpespektifi kapsadigi asikar.

Forum Almancisi Olarak Transfer nöbeti emanetini elime alip sizleri sandik nöbetine davet ediyorum

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Diagne, Diagne'dir. Zenci sifatina ihtiyaci yoktur. Hic beyaz Belhanda diyor musunuz veya beyaz Sneijder? Neden ten rengini belirtme ihtiyaci duyalim ki birinden bahsederken? Cinsellikle alakali bir sey ifade etmedim? Fantezi kelimesinden anladiginiz bu ise bu sizin probleminiz ama anlamina bakar iseniz daha genis bir perpespektifi kapsadigi asikar.

Cinsellik yazmisim, dogru fantazi dediniz, tabiki illaki fantezi olmasina gerek yok. Belhanda berberidir, mesela beyaz da degildir melezdir, bunun üzerine de defalarca vurgu yapmisimdir gecmiste. Ben bir insandan bahsederken, onu detayli anlatmayi severim.

Cinsellik yazmisim, dogru fantazi dediniz, tabiki illaki fantezi olmasina gerek yok. Belhanda berberidir, mesela beyaz da degildir melezdir, bunun üzerine de defalarca vurgu yapmisimdir gecmiste. Ben bir insandan bahsederken, onu detayli anlatmayi severim.
Berberilik bir halki ifade ediyor, ten renginden oldukca bagimsiz. Senagalli veya Afrikali demek gerekir bu algoritmada da neyse hayat sizin ama carpik bir duzen oldugu icin dahil oldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt