Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.530
- 7.747
- 1.233
Bugün ben sandık nöbetindeyim, her şey çok güzel olacak inşallah iyi nöbetler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevilla Banega'nin yerine Eibar'dan Jordan'i almis 12milyona.
gazetenin adı yok mu ?Gazeteden
Fener yapışsınDaniel Alves, PSG’den ayrılacağını açıkladı.
CUUUUSSSGalatasaray’ın Vedat Muriqi için Rizespor ile 4 M € bonservis bedeli karşılığında anlaştığı ve oyuncuya da yıllık 2.2 M € vereceği iddia edildi.
(Fanatik) https://t.co/ZGKr48Rkca
Ayakta duramıyor, orada da kendini atıp penaltı bekler.Burada herkes Diagne asaga, Diagne yukari 30 gol atmis adama sövüyor. Cok merak ediyorum, bu 1.93 boyundaki senji ile, cok tesadüfen bir yatak odasina benzer bir odada karsilassalar, bu sövenlerin kac tanesi, bu izmandut gibi zencinin yüzüne karsi sövme cesaretini gösterir ? (Tamemen meraktan soruyorum, vardir belki bir kac babayigit)
Ayakta duramıyor, orada da kendini atıp penaltı bekler.
Sen neden surekli erkeklerle ilgili fantezi uretme ihtiyaci hissediyorsun ki? Bir kadin futbolcuyu veya sporcuyu da bu ihtimalle karsilasma olasiligi ile dusunursek diledigimizi soyleme ozgurlugu mu vermis olacak yani bize?Burada herkes Diagne asaga, Diagne yukari 30 gol atmis adama sövüyor. Cok merak ediyorum, bu 1.93 boyundaki senji ile, cok tesadüfen bir yatak odasina benzer bir odada karsilassalar, bu sövenlerin kac tanesi, bu izmandut gibi zencinin yüzüne karsi sövme cesaretini gösterir ? (Tamemen meraktan soruyorum, vardir belki bir kac babayigit)
Sen neden surekli erkeklerle ilgili fantezi uretme ihtiyaci hissediyorsun ki? Bir kadin futbolcuyu veya sporcuyu da bu ihtimalle karsilasma olasiligi ile dusunursek diledigimizi soyleme ozgurlugu mu vermis olacak yani bize?
Senin icin 1.93 boyunda, siyahi bir erkekle yatak odasinda karsilasmak normal ise zor bir hayatin olmus olmali.Nerede fantezi üretmisim ?