Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki golcü almayı planlayan Fenerbahçe Kruse dışında Daniel Sturridge'ye de teklif yaptığı ileri sürüldü. 29 yaşındaki yıldız haftaya serbest kalacak..

bunlarin neyin kafasini yasiyorlar

Kayserispor Basın Sözcüsü Orhan Taşçı: "Deniz Türüç için kulübe gelen resmi bir teklif veya durum yok. Belli bir çıkış bedeli var. Deniz Türüç bizim için çok değerli bir futbolcu. Resmi teklif gelirse yönetim kurulumuz değerlendirecektir." (İHA)

Adami kimse istemiyor elimizde patliyacak diye illa birine kakaliyacam diye ugrasiyor. Tam bir kayserili, anasini boyalar babasina satar.

muhtemelen vedatın maaşı hülledir

vedat maaşının yarısını kontratı boyu rizeye verecektir böylece istenen bonservisle aradaki fark eriyecektir

Diagne hala gitmedi mi
images.webp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daniel Alves, PSG’den ayrılacağını açıkladı.

Burada herkes Diagne asaga, Diagne yukari 30 gol atmis adama sövüyor. Cok merak ediyorum, bu 1.93 boyundaki senji ile, cok tesadüfen bir yatak odasina benzer bir odada karsilassalar, bu sövenlerin kac tanesi, bu izmandut gibi zencinin yüzüne karsi sövme cesaretini gösterir ? (Tamemen meraktan soruyorum, vardir belki bir kac babayigit)

Burada herkes Diagne asaga, Diagne yukari 30 gol atmis adama sövüyor. Cok merak ediyorum, bu 1.93 boyundaki senji ile, cok tesadüfen bir yatak odasina benzer bir odada karsilassalar, bu sövenlerin kac tanesi, bu izmandut gibi zencinin yüzüne karsi sövme cesaretini gösterir ? (Tamemen meraktan soruyorum, vardir belki bir kac babayigit)
Ayakta duramıyor, orada da kendini atıp penaltı bekler.

Sen neden surekli erkeklerle ilgili fantezi uretme ihtiyaci hissediyorsun ki? Bir kadin futbolcuyu veya sporcuyu da bu ihtimalle karsilasma olasiligi ile dusunursek diledigimizi soyleme ozgurlugu mu vermis olacak yani bize?

Mevcut durumda Transferde iki yol haritamiz var. Hangi yola girecegimizi Diagne belirleyecek.

-Diagne ve baska oyuncular satilirsa listemizde ki kalbur üstü oyunculada yonelecegiz örnegin Banega

-Diagne satilmazsa mecburen bonservisi elinde olan çöplere yonelecegiz. Jimy adem vs.

Şuan beklemedeyiz. Henuz bir yola girmisligimiz yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt