Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Trezeguet defteri kapansa artık. Ederinin en üst limiti teklif edilmiş ki o fiyatla bile pek içime sinmez doğrusu. Feghouli' nin gitmesi söz konusu değil, Babel geldi sayılır, Henry devam edecek büyük ihtimalle. Forvet-orta saha-bek pozisyonları çözüm beklerken herhangi bir kanat oyuncusu için kontenjan ve ciddi maddi kaynak ayırmak fazlasıyla lüks gibi geliyor bana...

Jimmy yahut Yusuf Erdoğan free bonservisle alınsın yeter kanat rotasyonu için. Para ve kontenjan en başta forvet ve orta saha için harcanmalı...

Babel’in gelmeyecegini yazdim dun

Bana göre hollanda liginde bi takimla anlasacak

@futbolarena
·
1d

ÖZEL - Trezeguet için kapıyı 15 milyon eurodan açan Kasımpaşa Kulübü, bonservis bedelinde indirime gitmedi. Galatasaray bekleme kararı aldı. ➤

Bekleme karari lazim degil. Alin bir yerinizi sokun cevapi verilmeliydi. 15 milyona Brumayi alirsin.

Trzege 15m adamlar alisti. Alistirdilar bizimkiler. Kasımpaşa başkanı silkecek keklik arıyor biz direk konuyoruz...

Burada herkes Diagne asaga, Diagne yukari 30 gol atmis adama sövüyor. Cok merak ediyorum, bu 1.93 boyundaki senji ile, cok tesadüfen bir yatak odasina benzer bir odada karsilassalar, bu sövenlerin kac tanesi, bu izmandut gibi zencinin yüzüne karsi sövme cesaretini gösterir ? (Tamemen meraktan soruyorum, vardir belki bir kac babayigit)
Alakasız.les gibi oynuyor tabiki söveceğiz.luyindama dünyanın en kötü futbolcusu olsa bile ona laf soylememeliyiz o zaman...

15 nedir lan ne yapmış bu adam 15i hakedecek. Genç desen genç değil hadi 19-20 yaşında olsa anlarım da yani 25ini doldurmuş adam neyin 15i. Max 4 m yeterlidir. Vermezlerse kendileri bilir

Madem kasimpasaya göre Trezguet cok iyi Futbolcu ozaman 3 milyon Euro bonserviz verelim birdahaki satisdan yüzde 30 pay yerse tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt