Muhsin Berberoglu
Parçalı Üye
- 16 Mayıs 2010
- 3.110
- 3.699
- 1.563
Babel transferi belli ki olmayacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@futbolarena
·
1d
ÖZEL - Trezeguet için kapıyı 15 milyon eurodan açan Kasımpaşa Kulübü, bonservis bedelinde indirime gitmedi. Galatasaray bekleme kararı aldı. ➤
Bu Ryan Babel ammada sosyal medyasi hastasi cikti , topcu diye yutubur alacaz.
Bu isleri birakmasi lazim kafasini takima vermesi lazim eger gelecekse.
Ergen bebeler gibi , Diagneden sonra birde bununla ugrasmiyalim
Alakasız.les gibi oynuyor tabiki söveceğiz.luyindama dünyanın en kötü futbolcusu olsa bile ona laf soylememeliyiz o zaman...Burada herkes Diagne asaga, Diagne yukari 30 gol atmis adama sövüyor. Cok merak ediyorum, bu 1.93 boyundaki senji ile, cok tesadüfen bir yatak odasina benzer bir odada karsilassalar, bu sövenlerin kac tanesi, bu izmandut gibi zencinin yüzüne karsi sövme cesaretini gösterir ? (Tamemen meraktan soruyorum, vardir belki bir kac babayigit)
Babel'i gecelim artik sol kanada Bruma ve Onyekuru gibi scout transferi yapalim
Cidden yönetim bunlarala anlastiysa 5 kurus akil yok, Kostas ne olacak kardesim? Muriqi as Forvet olacak degilyaGalatasaray, Rizespor ile Vedat Muriç transferinde 3,5 milyon euro karşılığında anlaştı..
[ via @trtspor ]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mitro da gidiyoCidden yönetim bunlarala anlastiysa 5 kurus akil yok, Kostas ne olacak kardesim? Muriqi as Forvet olacak degilya