Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Parma'nın 32 yaşındaki kanat oyuncusu Gervinho ile ilgileniyor. (Parma Today)

Banega transferi başından beri içime sinmiyor. Tepki görmemek için yazmıyordum ama soru işaretleri olan bir futbolcu. Bence daha genç ve dinamik isimlere yönelmeliyiz.
Banega nın "genç ve dinamik" versiyonu Real, City gibi takımlar da oynuyordur. Bir bakalım.

49469

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Parma'nın 32 yaşındaki kanat oyuncusu Gervinho ile ilgileniyor. (Parma Today)

menajer önermiştir , bu da haber olmuştur.

bizimkiler solda onyekuru - babel'i düşünüyorlar. olmasa bile garry rodrigues'i falan geri alırlar gene de gervinho düşünülmez. avcı'nın da isteyeceğini zannetmem de kanaryalar hemen zıplayabilir.

Veli Yiğit: "Galatasaray'ın yerinde olsam Ianis Hagi için 8 milyon € yatırım yaparım. Sevilla ve Ajax'ın da transfer etmek istediği ciddi şekilde konuşuluyor ama Galatasaray isterse Gheorghe Hagi, geçmiş yılların hatrına listenin en başına çeker." (TRT Spor)

8m da çok para degil mi.

Banega nın "genç ve dinamik" versiyonu Real, City gibi takımlar da vardır. Bir bakalım.

Banega'nın genç ve dinamk versiyonunu alalım demedim. Banega yerine daha genç isimlere yönelmemizin daha akıl karı olabileceğini anlatmaya çalışıyorum. Ancak bizim Galatasaray taraftarının bazıları şımarık zengin çocuğu havalarında olduğu için ille de Avrupa'dan isim yapmış, yıldız futbolcu istiyor.

Veli Yiğit: "Galatasaray'ın yerinde olsam Ianis Hagi için 8 milyon € yatırım yaparım. Sevilla ve Ajax'ın da transfer etmek istediği ciddi şekilde konuşuluyor ama Galatasaray isterse Gheorghe Hagi, geçmiş yılların hatrına listenin en başına çeker." (TRT Spor)

8m da çok para degil mi.
Veli Yiğit'in cebinden çıkmıyor ya rahat rahat veriyor

Banega'nın genç ve dinamk versiyonunu alalım demedim. Banega yerine daha genç isimlere yönelmemizin daha akıl karı olabileceğini anlatmaya çalışıyorum. Ancak bizim Galatasaray taraftarının bazıları şımarık zengin çocuğu havalarında olduğu için ille de Avrupa'dan isim yapmış, yıldız futbolcu istiyor.
Iki yıldır doğru dürüst "Marka Isim" gelmedi.

Büyük takımlar en azinda 1 Marka / Çilek / Uçaklık Transfer yapmalı kanaatindeyim Ahmet Bey.

Iki yıldır doğru dürüst "Marka Isim" gelmedi.

Büyük takımlar en azinda 1 Marka / Çilek / Uçaklık Transfer yapmalı kanaatindeyim Ahmet Bey.

Ben farklı düşünüyorum. Banega yerine daha genç ve ilerleyen yıllarda satabileceğimiz bir oyuncu alabilsek daha güzel olur. 6 ay öncesine kadar Marcao'yu kaç kişi tanıyordu? Bonservis bedelini yüksek bulanlar bile olmuştu. Sonuç ne peki? Şimdi herkes Marcao'ya bayılıyor. Avrupa'da başarılı olmak istiyorsak eğer genç oyunculara yönelmeli ve altyapıdan oyuncu çıkarmalıyız.

Veli Yiğit: "Galatasaray'ın yerinde olsam Frank Kessié için 35 milyon € yatırım yaparım. Sevilla ve Ajax'ın da transfer etmek istediği ciddi şekilde konuşuluyor ama Galatasaray isterse Maldini, geçmiş yılların hatrına listenin en başına çeker." (TRT Spor)

Ben farklı düşünüyorum. Banega yerine daha genç ve ilerleyen yıllarda satabileceğimiz bir oyuncu alabilsek daha güzel olur. 6 ay öncesine kadar Marcao'yu kaç kişi tanıyordu? Bonservis bedelini yüksek bulanlar bile olmuştu. Sonuç ne peki? Şimdi herkes Marcao'ya bayılıyor. Avrupa'da başarılı olmak istiyorsak eğer genç oyunculara yönelmeli ve altyapıdan oyuncu çıkarmalıyız.
1 Scout tutar, 2 Tutar, 3. Patlar.

Riskli işler..

Tecrübeli "Yıldız" oyuncu da lazım kapanan veya büyük maçlar için.

Bir Tecrübe-Genç karışımı en iyi şekil olur, tabi gençler sayısal olarak daha çok olmalı, onda hemfikiriz.

Bizim 10 milyon zarar etme lüksümüz vardi sanirim FFP anlasmasinda 2. sezon için

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt