Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Parma'nın 32 yaşındaki kanat oyuncusu Gervinho ile ilgileniyor. (Parma Today)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 klübünde adı geçiyorsa menajer oyunudurBeşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Parma'nın 32 yaşındaki kanat oyuncusu Gervinho ile ilgileniyor. (Parma Today)
Banega nın "genç ve dinamik" versiyonu Real, City gibi takımlar da oynuyordur. Bir bakalım.Banega transferi başından beri içime sinmiyor. Tepki görmemek için yazmıyordum ama soru işaretleri olan bir futbolcu. Bence daha genç ve dinamik isimlere yönelmeliyiz.
Bende diyordum nöbet de birşeyler eksik. Gervinho muş.Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Parma'nın 32 yaşındaki kanat oyuncusu Gervinho ile ilgileniyor. (Parma Today)
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Parma'nın 32 yaşındaki kanat oyuncusu Gervinho ile ilgileniyor. (Parma Today)
Banega daha Sevillayla uzatmadi mi?
Fanatik ve Fotomac türevleri bile artik yazmamaya basladilar
Banega nın "genç ve dinamik" versiyonu Real, City gibi takımlar da vardır. Bir bakalım.
Veli Yiğit'in cebinden çıkmıyor ya rahat rahat veriyorVeli Yiğit: "Galatasaray'ın yerinde olsam Ianis Hagi için 8 milyon € yatırım yaparım. Sevilla ve Ajax'ın da transfer etmek istediği ciddi şekilde konuşuluyor ama Galatasaray isterse Gheorghe Hagi, geçmiş yılların hatrına listenin en başına çeker." (TRT Spor)
8m da çok para degil mi.
Iki yıldır doğru dürüst "Marka Isim" gelmedi.Banega'nın genç ve dinamk versiyonunu alalım demedim. Banega yerine daha genç isimlere yönelmemizin daha akıl karı olabileceğini anlatmaya çalışıyorum. Ancak bizim Galatasaray taraftarının bazıları şımarık zengin çocuğu havalarında olduğu için ille de Avrupa'dan isim yapmış, yıldız futbolcu istiyor.
Sanki Babasının Parası. Scoutlugu bıraktı, Transfer uzmanı oldu.Veli Yiğit'in cebinden çıkmıyor ya rahat rahat veriyor
Iki yıldır doğru dürüst "Marka Isim" gelmedi.
Büyük takımlar en azinda 1 Marka / Çilek / Uçaklık Transfer yapmalı kanaatindeyim Ahmet Bey.
güvenilir mi¿
1 Scout tutar, 2 Tutar, 3. Patlar.Ben farklı düşünüyorum. Banega yerine daha genç ve ilerleyen yıllarda satabileceğimiz bir oyuncu alabilsek daha güzel olur. 6 ay öncesine kadar Marcao'yu kaç kişi tanıyordu? Bonservis bedelini yüksek bulanlar bile olmuştu. Sonuç ne peki? Şimdi herkes Marcao'ya bayılıyor. Avrupa'da başarılı olmak istiyorsak eğer genç oyunculara yönelmeli ve altyapıdan oyuncu çıkarmalıyız.
Selman Öztürk vol2Hiç bir şey bildiği yok.