- 20 Ağustos 2009
- 18.357
- 24.191
- 2.973
Teklif var mi ki Fernandoya? varsa 2 - 3 cok iyi olur.
Bilinen bir oyuncu neticede pazarlaması zor olmamalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teklif var mi ki Fernandoya? varsa 2 - 3 cok iyi olur.
bu sezon da idare edebilirler bence, oturmus sistemi fazla bozmamak lazimFernando
Mariano
Nagatomo
Napip edip satilmalari lazim, daha genc dinamik isimler lazim
Zor gibi baksana Nagatomo teklif gelmiş reddetmiş, Fernando yerine iyi adam bulmak kolay değil, Mariano gitmeye en yakın gibiFernando
Mariano
Nagatomo
Napip edip satilmalari lazim, daha genc dinamik isimler lazim
fb, bjk bitik, basak yeni hoca degistirdi, ts akilli transfer yaparsa bu sezon 2. olup seneye cl'e gidebilir, ben baskani anlayabiliyorum
fb, bjk bitik, basak yeni hoca degistirdi, ts akilli transfer yaparsa bu sezon 2. olup seneye cl'e gidebilir, ben baskani anlayabiliyorum
Mariano kalıp Linnes satılırsa da şaşırmam, biz hep sağ beke Linnes'i yazıyoruz ama hep kritik maçlarda hoca yorgun da olsa Mariano yu kullandı, bunu da unutmamak lazım
Öyle pahalı hamleler yapmayız bedava Douglas, Valencia gibi olabilir scout hamlesi olursa max 4m falan olurLinnes 6m > Rusya
Mariano 1,5 > Brazilya
9M Maehle
Öyle pahalı hamleler yapmayız bedava Douglas, Valencia gibi olabilir scout hamlesi olursa max 4m falan olur
linnes için teklif 6 milyon,satacaklarsa da direk 6 ya satmazlar biraz üstüne çıkartırlar umarımLinnes 6m > Rusya
Mariano 1,5 > Brazilya
9M Maehle
Tamam kardeşim, haklısın. Mevcut durumda Vedat yabancı statüsünde oynayacak. Daha önce başvuruda bulunmuş ve 1 yıl daha bekleme süresi varmış. Gelirse eğer 2020-2021 sezonunda yerli statüsünde oynayacakç
Dogru duzgun tartisma yapamiyosan ve bu uslup ile geleceksen bir daha alinti yapmaTeknik direktör sen ol o zaman, herşeyi çok iyi biliyorsan
Yeni Vikingi tanıyalım.
#HoşgeldinÖdegaard
Bu çocuğu FM 2016'da takımımıza transfer ettim. 33 yaşına kadar kaptanlık yaptı. 33 yaşında 64m Euro'ya PSG'ye iteledim
Takıma uzun süre hizmet eden isimler:
- Lincoln
- Odegaard
- Passlack
- Donnarumma...
Abdulkadir çapraz bağları bir koparsa ağlar dururlar keşke satsaydık diye değerini bulan oyuncuyu satacaksın...fb, bjk bitik, basak yeni hoca degistirdi, ts akilli transfer yaparsa bu sezon 2. olup seneye cl'e gidebilir, ben baskani anlayabiliyorum