Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.126
- 20.027
- 3.313
Tatil yapıyor işte. Daha cooooook zaman var uşam transferin son günlerine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçim daralıyor 32 - 33 yaşları okuyunca.Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Parma'nın 32 yaşındaki kanat oyuncusu Gervinho ile ilgileniyor. (Parma Today)
Vizyonsuzluk elestirisi ile ne alakasi var, bos oyunculari takima doldurmayla ile ne kazaniyoruz, Mugdat katki sagladi mi, Semih katki sagladi mi? Alt yapida Isik Kaan, Mutlu Aksu Dogan, Atalay Babacan ve Ali Yavuz varken bu oyunculara ne gerek var?Sürekli böyle vizyonsuzluk eleştirisi, sonra mayısta şampiyonluk kutlaması
Ahmet Ağaoğlu: "Monaco'nun 16 milyon euro’luk teklifine şu yanıtı verdim: ‘Ben size 25 milyon euro nakit vereyim, bana bir tane daha Abdülkadir Ömür getirin' dedim. Birbirlerine bakıp kaldılar...”
Teknik direktör sen ol o zaman, herşeyi çok iyi biliyorsanVizyonsuzluk elestirisi ile ne alakasi var, bos oyunculari takima doldurmayla ile ne kazaniyoruz, Mugdat katki sagladi mi, Semih katki sagladi mi? Alt yapida Isik Kaan, Mutlu Aksu Dogan, Atalay Babacan ve Ali Yavuz varken bu oyunculara ne gerek var?
Yusuf Erdogan trabzon'da isliklandi ve sutlandi, yine bursa'da isliklandi, bize faydali olmayi birak kendine faydasi yok. Adem Buyuk'u yazmaya gerek yok zaten. Muriqi ise begendigim tarzda bir forvet degil.
Scout transferi gormek istiyorum, oyle bos ve gereksiz transferler degil.
Luyindama’nın bonservisinin alınması nedeniyle transfer dönemini eksi 5.5 milyon Euro’dan açan Galatasaray yönetiminin hedeflediği futbolcuları alabilmesi için en az 15M Euro’luk satış yapmak zorunda. Galatasaray, Diagne'yi 16-17M Euro’ya satmayı hedefliyor. (Hürriyet)
Albayrak ve Amigos (temsili)
Albayrak ve Amigos (temsili)
Teklif var mi ki Fernandoya? varsa 2 - 3 cok iyi olur.Fernando'dan da 2-3 bir şey almak lazım seneye bedavaya gidecek.