Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tatil yapıyor işte. Daha cooooook zaman var uşam transferin son günlerine.
49473

Meksika Cancunda izine gidiyormus

Sürekli böyle vizyonsuzluk eleştirisi, sonra mayısta şampiyonluk kutlaması
Vizyonsuzluk elestirisi ile ne alakasi var, bos oyunculari takima doldurmayla ile ne kazaniyoruz, Mugdat katki sagladi mi, Semih katki sagladi mi? Alt yapida Isik Kaan, Mutlu Aksu Dogan, Atalay Babacan ve Ali Yavuz varken bu oyunculara ne gerek var?

Yusuf Erdogan trabzon'da isliklandi ve sutlandi, yine bursa'da isliklandi, bize faydali olmayi birak kendine faydasi yok. Adem Buyuk'u yazmaya gerek yok zaten. Muriqi ise begendigim tarzda bir forvet degil.

Scout transferi gormek istiyorum, oyle bos ve gereksiz transferler degil.

Mariano
Fernando
Belhanda
Nagatomo

Bunlari bu yaz sattik, sattik satamadik Mariano ve Nagatomo seney gider ve Belhanda kontrat bitti mi ayrilir.

Burdan yaklasik 13-14M euro alsak super olur.

Ahmet Ağaoğlu: "Monaco'nun 16 milyon euro’luk teklifine şu yanıtı verdim: ‘Ben size 25 milyon euro nakit vereyim, bana bir tane daha Abdülkadir Ömür getirin' dedim. Birbirlerine bakıp kaldılar...”

Monaco yöneticileri ;

0:21

her sene aynı hikaye transfer sezonu başlasın 2 ay yat tatilini yap son 1 ay kalsın yumurta büzüğe daynasın sonra panikle 1 adamın peşinden son 1 ay koş b planı desen ztn yok sonra gelsin ademler gitsin türüçler. 1 kerede transfer sezonu açıldığında kamp kadrosunda görelim be transferleriii

Vizyonsuzluk elestirisi ile ne alakasi var, bos oyunculari takima doldurmayla ile ne kazaniyoruz, Mugdat katki sagladi mi, Semih katki sagladi mi? Alt yapida Isik Kaan, Mutlu Aksu Dogan, Atalay Babacan ve Ali Yavuz varken bu oyunculara ne gerek var?

Yusuf Erdogan trabzon'da isliklandi ve sutlandi, yine bursa'da isliklandi, bize faydali olmayi birak kendine faydasi yok. Adem Buyuk'u yazmaya gerek yok zaten. Muriqi ise begendigim tarzda bir forvet degil.

Scout transferi gormek istiyorum, oyle bos ve gereksiz transferler degil.
Teknik direktör sen ol o zaman, herşeyi çok iyi biliyorsan

Luyindama’nın bonservisinin alınması nedeniyle transfer dönemini eksi 5.5 milyon Euro’dan açan Galatasaray yönetiminin hedeflediği futbolcuları alabilmesi için en az 15M Euro’luk satış yapmak zorunda. Galatasaray, Diagne'yi 16-17M Euro’ya satmayı hedefliyor. (Hürriyet)

FT videosunda alenen 3.8 milyon diyor, birileri israrla 5 diyor hatta tüpçü nün gazetesi 5.5 diyor!! Ne diyebilirim ki bunlara ?

Fernando'dan da 2-3 bir şey almak lazım seneye bedavaya gidecek.

Fernando Donk Belhanda orta sahası ile şampiyon olmuş takıma Banega gelince dinamizm sorunu yazanlar oluyor Donk nereye Banega nereye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt